Αγγελακοπούλου Μαρία

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Καθηγήτρια Αγγλικών, απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, με φροντιστηριακή πείρα και εμπειρία σε μαθητές ποικίλων επιπέδων, πτυχίων και ηλικιών, παραδίδει ιδιαίτερα Αγγλικών, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικές και σύχρονες μεθόδους, οπτικοακουστικά μέσα και υλικό πέραν του καθιερωμένου βιβλίου. Μάθημα γνωριμίας δωρεάν!

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Θεωρώ ότι το μάθημα Αγγλικών δεν είναι μία μονότονη διαδικασία βασισμένη απλά σ' ένα βιβλίο με μόνη ασχολία τη βαρετή μάθηση κανόνων και εκτέλεση ασκήσεων. Επιλέγω, μαζί με ένα έγκυρο βιβλιο, τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων, καθώς και βίντεο σε συνδυασμό με εξτρά υλικό, πάντα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μαθητή, αφού ληφθούν υπόψιν συγκεκριμένοι παράγοντες όπως η ηλικία και το επίπεδό του, οι ώρες που διαθέτει, τυχόν μαθησιακές δυσκολίες και ο στόχος που έχει καθορίσει. Ένα σωστό μάθημα οφείλει να είναι ενδιαφέρον και ζωντανό, με σκοπό να κερδίσει τη συμπάθεια αλλά και την προσοχή του μαθητή προκειμένου να πετύχει.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Παράλληλα με τη σχολή Αγγλικής Φιλολογίας, έχω διδάξει σε ιδιωτικό σχολείο για πρακτική. Έχω εργασθεί σε διακεκριμένα φροντιστήρια ξένων γλωσσών τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ αναλαμβάνω μαθητές για ιδιαίτερα εδώ και 10 χρόνια.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Ονοματεπώνυμο: 

Αγγελακοπούλου Μαρία
Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγελακοπούλου Μαρία

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;