Αλέξανδρος Δήμου

Είμαι: 

Φοιτητής

Ηλικία: 

έως 20 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας

Μαθήματα που παραδίδω: 

Φοιτητής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας (μέχρι ένα επίπεδο και κλασικής) με άριστη τεχνική κατάρτιση του οργάνου, γνώστης σύγχρονης μουσικής θεωρίας αλλά και επαγγελματικών προγραμμάτων ηχογράφησης. Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους χωρίς διακρίσεις τεχνικού και γνωστικού επιπέδου. Επιπλέον μέσα στα μαθήματα μπορεί να υπάρξει καθοδήγηση σύνθεσης μουσικής όπως και ηχογράφηση/παραγωγή τραγουδιών. *Η τιμή των μαθημάτων στον χώρο σας είναι 15/ώρα.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς, Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Έχοντας δουλέψει πάρα πολλές ώρες πάνω σε δικά μου μουσικά projects (συνθέτοντας και κάνοντας ο ίδιος την παραγωγή), πιστεύω ότι έχω την εμπειρία ώστε να καθοδηγήσω έναν μαθητή ανεξαρτήτως επιπέδου στο να ξεκινήσει και αυτός έναν δικό του μουσικό δρόμο. Επίσης μπορώ να προσαρμοστώ σε οποιοδήποτε είδος μουσικής θέλει ειδικά ο μαθητής και παράλληλα να του παρέχω τις απαραίτητες γενικές και ειδικές γνώσεις ανεξάρτητα με την ειδίκευση που θέλει ο ίδιος.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 7ευρώ/ώρα

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Εκπόνηση εργασιών

Ονοματεπώνυμο: 

Αλέξανδρος Δήμου
Ιδιαίτερα Μαθήματα Αλέξανδρος Δήμου

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;