Άννη Χρυσοπούλου

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Αριστούχος απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με διδακτική εμπειρία και γνώση της αγγλικής και ιταλικής γλώσσας, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές/-τριες δημοτικού, καθώς και προετοιμασία των σχολικών μαθημάτων. Παρέχεται επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό. Δωρεάν το πρώτο μάθημα. Τιμή 7€/ώρα. Περιοχές: Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Νέο Ψυχικό, Γέρακας, Παλλήνη.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Διαθέτω επαγγελματική εμπειρία διότι έχω ασχοληθεί με την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε όλες τις τάξεις του δημοτικού. Επιπρόσθετα, παρέχω δωρεάν εκπαιδευτικό βοηθητικό υλικό με σκοπό την κατανόηση και εμπέδωση της διδακτέας ύλης. Η σχέση μου με τα παιδιά είναι άριστη καθώς ασχολήθηκα με τη φύλαξη νηπίων από την εφηβεία μου. Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες.
Το πρώτο μάθημα δωρεάν.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε παιδιά δημοτικού (γ' και δ' τάξη), καθώς και προετοιμασία των σχολικών μαθημάτων σε παιδιά όλων των τάξεων του δημοτικού. Επίσης, φύλαξη και δημιουργική απασχόληση νηπίων και παιδιών σχολικής ηλικίας.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Διδασκαλία σε group

Ονοματεπώνυμο: 

Άννη Χρυσοπούλου

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;