Αντωνία Τζουάνη

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

άνω των 50 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Καθηγήτρια ΧΗΜΙΚΟΣ, πρώτη εισαχθείσα στο Χημικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας , πρώην Μεταπτυχιακή Υπότροφος στο ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος", διδάσκω Χημεία και Βιολογία Λυκείου από το 1990,με μεγάλη μεταδοτικότητα,μεθοδική εργασία,άριστη συνεργασία.
Αναλαμβάνω υπεύθυνα την προετοιμασία υποψηφίων ΑΕΙ-ΤΕΙ στο μάθημα της ΧΗΜΕΙΑΣ Κατεύθυνσης και παραδίδω μαθήματα Χημείας , Βιολογίας και Φυσικής Γενικής παιδείας σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου-Λυκείου.
Θεωρώ ότι η απόκτηση σωστών βάσεων από την Α'Λυκείου είναι επίσης πολύ σημαντική!

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Σίγουρα διαθέτω πολύ μεγάλη διδακτική εμπειρία (αποδεικνυόμενη),αλλά και βαθειά κατανόηση του αντικειμένου μου, Αυτό με κάνει ικανή να εξηγήσω όλες τις απορίες των μαθητών μου,να καλύψω όλα τα τυχόν κενά τους και να τους καθοδηγήσω στην μελέτη τους.
Θεωρώ την προσωπική μελέτη του μαθητή βασικό παράγοντα επιτυχίας,που δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τον καθηγητή,όσες ώρες μαθημάτων κι αν γίνουν... Ο δικός μου ρόλος είναι κυρίως να κάνω το μάθημα κατανοητό και συνεπώς αγαπητό.Και μόνο τότε η μελέτη γίνεται ευχάριστη και συνεπώς αποδοτική!
Επειδή ακριβώς η εμπέδωση της θεωρίας αποτελεί απαραίτητη προύπόθεση, η λύση των ασκήσεων που ακολουθεί,θα είναι πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη! Δεν θεωρώ ότι απαιτείται η λύση τεράστιου αριθμού ασκήσεων,αλλά ενός λογικού αριθμού αντιπροσωπευτικών από κάθε ενότητα .
Φυσικά και για την τόνωση της αυτοπεποίθησης του υποψηφίου,ο μαθητής/υποψήφιος ΛΥΝΕΙ οπωσδήποτε παλιά αλλά και προτεινόμενα ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ,πάντα με την καθοδήγηση μου.
Επίσης επειδή καλύπτω σε επίπεδο Γενικής παιδείας και Φυσική και Χημεία και Βιολογία όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και ΕΠΑΛ,μπορεί να γίνει συνδυασμός κατα τις ώρες των μαθημάτων ,ώστε ο μαθητής να καλύψει τις ανάγκες του και στα 3 αυτά βασικά μαθήματα,με τα λιγότερα δυνατόν έξοδα.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

4,5 χρόνια ερευνητικής εργασίας στο ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" με παράλληλη ένθερμη ενασχόληση με την προετοιμασία υποψηφίων για ΤΕΙ-ΑΕΙ.
Ασχολούμαι Επαγγελματικά με την διδασκαλία της Χημείας κυρίως αλλά και Βιολογίας και Φυσικής σχεδόν 30 χρόνια,σε επίπεδο Λυκείου κυρίως αλλά και Γυμνασίου.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Αντωνία Τζουάνη
Ιδιαίτερα Μαθήματα Αντωνία Τζουάνη

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;