Αθανασιάδου Εύα

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 50 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Μαθήματα που παραδίδω: 

Πτυχιούχος φιλόλογος παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου– λυκείου και αναλαμβάνει το καθημερινό διάβασμα μαθητών του δημοτικού.
Δίνονται δωρεάν προσωπικές σημειώσεις
Δυνατότητα δημιουργίας τμημάτων 2-3 ατόμων.
Τιμές προσιτές και συζητήσιμες.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Πολλοί μαθητές με επιλέγουν γιατί έχω εμπειρία, μεταδοτικότητα, άριστη γνώση αντικείμενου μου , ενδιαφέρομαι για την απόδοση των μαθητών μου. Αυτά που με χαρακτηρίζουν είναι η εργατικότητα, η αυτοπεποίθηση, οι άριστες επικοινωνιακές ικανότητες και το ομαδικό πνεύμα. Τέλος, διατελώ εθελόντρια - καθηγήτρια του Ιδρύματος Θηλέων «Μέλισσα» κατέχοντας την θέση της καθηγήτριας αγγλικών σε κορίτσια Γυμνασίου από τον Μάρτιο του 2013 αλλά και της εκπαιδευτικού ειδικής αγωγής σε μαθήτρια με δυσλεξία .

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

 Γυμνάσιο Πεδινής Ιωαννίνων
 Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ειδικότερα φιλόλογος σε τμήμα μαθητών με μεταναστευτικό υπόβαθρο και πρόβλημα γραφής και ανάγνωσης. Για την συγκεκριμένη πρακτική άσκηση επιλέχθηκα από τον ίδιο τον καθηγητή Κ. Αθανάσιο Γκότοβο ανάμεσα σε όλους τους φοιτητές του Φ.Π.Ψ. για να συμμετέχω σε ένα εξάμηνο πρόγραμμα, που είχε σαν στόχο την μάθηση αλλά και την συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα, που θα είχε σαν κύριο υπόβαθρο την βοήθεια των ατόμων με μεταναστευτικό χαρακτήρα αλλά και την αναγνώριση τις ρίζας του προβλήματος.

 Παράδοση μαθημάτων σε μαθητές γυμνασίου και δημοτικού από το 2008 μέχρι και σήμερα στα οποία διαθέτω προσωπικές σημειώσεις.

 Εργασία στην οικογενειακή επιχείρηση, που ασχολείται με εμπόριο και επισκευή φορτηγών-αυτοκινήτων , στην γραμματειακή υποστήριξη.
 Παράδοση μαθημάτων σε μετανάστες, κυρίως Άγγλους, που επιθυμούσαν να μάθουν ταχύρυθμα την ελληνική γλώσσα για να βρουν άμεσα εργασία.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 10ευρώ/ώρα
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Ονοματεπώνυμο: 

Αθανασιάδου Εύα
Ιδιαίτερα Μαθήματα Αθανασιάδου Εύα

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;