Διασενούλη Νικόλ

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Αμερικής

Μαθήματα που παραδίδω: 

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών από κάτοχο Άδειας Διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας. Ικανότητα παράδοσης μαθημάτων για όλα τα επίπεδα (συμπεριλαμβανομένου και προετοιμασίας για διπλώματα και εξετάσεις όλων των ιδρυμάτων, καθώς και Πανελλαδικές), ανεξαρτήτως ηλικίας. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα ταχείας εκμάθησης της γλώσσας, καθώς και εκμάθησής της και για τουριστικούς/επικοινωνιακούς σκοπούς.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Η παράδοση μαθημάτων γίνεται βάσει της Επικοινωνιακής Μεθόδου του J. Harmer, καθώς και άλλων εναλλακτικών μεθόδων διδασκαλίας. Μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον συνεννόησης και συνεργασίας, η εκμάθηση της γλώσσας γίνεται ευκολότερα, με πιο φυσικό αποτέλεσμα, πάντα έχοντας υπόψιν τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Τέλος, λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, υπάρχει δυνατότητα ταύτισης και εποικοδομητικής συνεννόησης με τον μαθητή είτε είναι παιδί, είτε ενήλικας. Εξυπηρετούνται οι περισσότερες περιοχές της Αθήνας.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Ένας χρόνος πρακτική άσκηση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. Εμπειρία σε φροντιστήριο, σε ιδιαίτερα τμήματα και σε ομαδικά τμήματα.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Πρόσθετα: 

  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Διασενούλη Νικόλ

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;