Δήμητρα Καραδήμου

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Διπλ. Ηλ/γος Μηχανικός κάτοχος MSc, με πολύχρονη διδακτική εμπειρία (συστάσεις) , εξειδίκευση σε μαθησιακές δυσκολίες, αναλαμβάνει προετοιμασία μαθητών Δημοτικού (μελέτη) και Γυμνασίου , Α’ Λυκείου( 'Αλγεβρα , Ευκλείδια Γεωμετρία).Παρέχονται σημειώσεις, ασκήσεις , βοηθήματα, μηνιαία τεστ. Τιμή συζητήσιμη.Περιοχές: Αθήνα Kέντρο,Παγκράτι, Βύρωνας, Καισαριάνη Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Αγ. Δημήτριος, Ελληνικό.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου αλλα και μέσω της πολυετής εργασιακής εμπειρίας στο συναφές αντικείμενο , μου δόθηκε η ευκαιρία ενασχόλησης σε βάθος ζητημάτων και ως εκ τούτου της περαιτέρω διευρεύνησης των αναγκών που προκύπτουν ως προς την συνεχιζόμενη προοπική, ανάπτυξης και εξέλιξης σε επίπεδο γνωστικό και επαγγελματικό . Έχω την πεποίθηση πως για να λειτουργήσουμε μέσα σε περιβάλλοντα, πολυεθνικά, πρώτυπου επαγγελματισμού, δομημένων με αυστηρές διαδικασίες και με αυξανόμενες απαιτήσεις είναι σημαντικό να στηρίξουμε την ανάπτυξη οργανωτικής , κριτικής και αναλυτικής σκέψης καθώς και την καλλιέργεια του πνεύματος . Ως εκπαιδευτικός θεωρώ πως έχω καθήκον να μεταφέρω τις εμπειρίες, και τη γνώση μου σε αυτά τα πεδία και να συμβάλλω όσο το δυνατόν περισσότερο στην ομαλή μετάβαση΄από το σχολείο στις σύγχρονες απαίτησεις της κοινωνίας.
.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Συμμετοχή και πολυετή συνεισφορά στην εθελοντική διδασκαλία μέσω του φορέα του Ινστιτούτου Υγίειας του Παιδιού στην Καισαριανή με σκοπό την μεταφορά γνώσης και στήριξης παιδιών προερχόμενα από οικογενείες με πολύ χαμηλά εισοδήματα. Συντονισμός και συνδιοργάνωση με συναδέλφους εθελοντές καθηγητές πολιτιστικών και εκπαιδεθτικών δράσεων με σκοπό τη διαδραστική μεταφορά γνώσης και πολιτισμού.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

10% Έκπτωση

Ονοματεπώνυμο: 

Δήμητρα Καραδήμου

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;