Δημήτρης Ανούσης

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Μαθήματα πιάνου ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ €30,00 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%). Κλασικό ή/και μοντέρνο. Καθηγητής πιάνου, που παραμένει ενεργός σολίστ, απόφοιτος έγκριτης μουσικής ακαδημίας, με όλα τα πτυχία & διπλώματα πιάνου, ανώτερων θεωρητικών, σύνθεσης & μουσικοπαιδαγωγικής. Με ταυτόχρονη θεωρητική προσέγγιση των έργων. Κατόπιν επιθυμίας, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής σε ωδείο.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Διότι αντιλαμβάνομαι τη σχέση δασκάλου - μαθητή, σύμφωνα με τις αρχές της διαλεκτικής και όχι ντετερμινιστικά, αλλά ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητες του μαθητή. Επίσης διότι με τις υποδείξεις - συμβουλές μου μπορώ να σας καταστήσω ικανούς να ξεπεράσετε το όποιο γνωστικό ή τεχνικό εμπόδιο με μεγάλη επιτυχία. Τέλος διότι το μάθημα γίνεται μια βιωματική εμπειρία και ανάλογα με το πόσο ασχολείστε, τα οφέλη μπορεί να είναι τεράστια σε προσωπικό επίπεδο - πρωτίστως- αλλά και σε γνωστικό, ψυχολογικό, κοινωνικό κ.τ.λ. ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο κάνετε μαθήματα πιάνου.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Πολυετής εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα, ωδεία, σολιστικές και συνθετικές εμφανίσεις, δισκογραφία, στούντιο κ.τ.λ.. Αναλυτικό βιογραφικό, διαθέσιμο εφόσον ζητηθεί.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 30ευρώ/ώρα

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Ονοματεπώνυμο: 

Δημήτρης Ανούσης
Ιδιαίτερα Μαθήματα Δημήτρης Ανούσης

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;