Ελένη-Άννα Αναστασίου

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Αριστούχα απόφοιτη Παιδαγωγός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακή στην Ειδική Αγωγή και στην Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και με σεμινάρια κατάρτισης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού σε όλα τα μαθήματα. Διαθέτω γνώσεις και εμπειρία στις μαθησιακές δυσκολίες, στην αξιολόγησή τους και στα προγράμματα παρέμβασης. Παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και η διδασκαλία γίνεται με υπευθυνότητα, συνέπεια και πραγματικό ενδιαφέρον για τα παιδιά. Τιμή συζητήσιμη.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Αρχικά, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές μου ως δασκάλα και έχοντας εξειδικευτεί, κάνοντας το μεταπτυχιακό μου, στην Ειδική αγωγή είμαι πολύπλευρα επιστημονικά καταρτισμένη σε μαθητικό δυναμικό με ή χωρίς σοβαρές δυσκολίες. Ακόμη, η διδασκαλία που προσφέρω στα μαθήματά μου είναι στοχευμένη και πλήρως εξατομικευμένη, καθώς λαμβάνονται υπόψη οι αδυναμίες αλλά και τα δυνατά σημεία του παιδιού με στόχο την ουσιαστική ενίσχυσή του μαθησιακά. Θεωρώ πολύ σημαντική την προετοιμασία μου για τα μαθήματα και ακολουθώ χρονοδιάγραμμα και μεθοδική διδασκαλία. Στόχος μου είναι τόσο η οργάνωση του διαβάσματος του μαθητή όσο η ανάπτυξη στρατηγικών στον τρόπο που μαθαίνει, ώστε να είναι αποτελεσματικότερος. Έχω ασχοληθεί με την αξιολόγηση και με την παρέμβαση σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και διαθέτω επιστημονική κατάρτιση στο πεδίο αυτό. Αναλαμβάνω επίσης μαθητές με νοητική ανεπάρκεια και λοιπές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

- Πρακτική άσκηση σε επτά Δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης, μεταξύ αυτών και σε δύο Ειδικά, που πραγματοποιήθηκε επιτυχώς κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής του ΑΠΘ.

- Παράδοση Ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές δημοτικού και ιδιαίτερα σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων

Ονοματεπώνυμο: 

Ελένη-Άννα Αναστασίου

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;