Ελένη Κουνέλλα

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα από αριστούχο φιλόλογο απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με εμπειρία στη διδασκαλία μαθητών γυμνασίου και λυκείου. Διδάσκονται αρχαία ελληνικά, έκθεση, ιστορία, λογοτεχνία, λατινικά. Παρέχεται δωρεάν πρόσθετο διδακτικό υλικό για όλα τα μαθήματα (σημειώσεις, σχεδιαγράμματα, ασκήσεις, διαγωνίσματα). Δίνεται έμφαση στην προετοιμασία μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις όλων των τάξεων του λυκείου. Οικονομικά πακέτα σε γκρουπάκια 2 ή 3 ατόμων.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Έχω συνεργαστεί με παιδιά όλων των τάξεων του γυμνασίου και του λυκείου με άριστα αποτελέσματα. Έχω ασχοληθεί σοβαρά με όλα τα μαθήματα, διαβάζοντας και γράφοντας προσωπικές σημειώσεις προκειμένου να βοηθηθούν τα παιδιά καθώς τις περισσότερες φορές τα σχολικά εγχειρίδια είναι ανεπαρκή και δεν συμβάλουν στην απόλυτη κατανόηση του αντικειμένου από το μαθητή. Πέραν αυτού αγαπώ πολύ τα παιδιά, μου αρέσει να συνεργάζομαι μαζί τους, να τα βοηθώ να πετύχουν τους στόχους τους και να λύνουν κάθε τους πρόβλημα και φυσικά να μοιράζομαι μαζί τους τη χαρά της επιτυχίας τους! Άλλωστε αυτή είναι και η μεγαλύτερη ανταμοιβή της δουλειάς ενός δασκάλου και καθηγητή.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Διδασκαλία μαθητών όλων των τάξεων του γυμνασίου και του λυκείου στα μαθήματα των αρχαίων ελληνικών, της έκθεσης, της ιστορίας, της λογοτεχνίας και των λατινικών. Προετοιμασία μαθητών πρώτης, δευτέρας και τρίτης λυκείου (θεωρητικής κατεύθυνσης) για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Ονοματεπώνυμο: 

Ελένη Κουνέλλα
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ελένη Κουνέλλα

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;