Έλλη

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών όλων των επιπέδων από πτυχιούχο του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη. Πολυετής εμπειρία σε ιδιαίτερα, ως καθηγήτρια σε φροντιστήριο αλλά και ως ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών. Δωρεάν παροχή όλων των βιβλίων. Προσιτές τιμές, σοβαρή και αξιόπιστη δουλειά με παιδιά αλλά και ενήλικες. Εξειδίκευση σε πτυχιακά επίπεδα.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Αποφοίτησα από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πάντα θεωρούσα την εκμάθηση ξένων γλωσσών πολύ χρήσιμη και εδιαφέρουσα διαδικασία, την οποία σκοπεύω να συνεχίσω με την απόκτηση γνώσεων ισπανικών και ιταλικών, σε προσωπικό επίπεδο. Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας εργαστεί σαν καθηγήτρια Αγγλικών στον ιδιωτικό τομέα, θεωρώ την διδασκαλία γλωσσών ως θεμελιώδη γνώση για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του ανθρώπου και πιστεύω ότι η διαδικασία θα πρέπει να βασίζεται πάνω σε τρία βασικά χαρακτηριστικά: υπευθυνότητα, συνέπεια και υπομονετικότητα.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
  • Εκπόνηση εργασιών

Ονοματεπώνυμο: 

Έλλη
Ιδιαίτερα Μαθήματα Έλλη

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;