Εstela

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικών σε παιδιά-εφήβους και ενήλικες , απο πτυχιούχο καθηγήτρια του τμήματος ισπανικής γλώσσας και φιλολογίας Παν/μίου Αθηνών με εμπειρία. Προετοιμασία για τα διπλώματα του Ινστιτούτου Cervantes, το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, το πρόγραμμα Εrasmus , πανεπιστήμια της Ισπανίας και τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Παρέχεται πολύ extra υλικό δωρεάν. Μαθήματα και ομαδικά αλλά και ατομικά σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Δυνατότητα για μάθημα είτε στο χώρο μου είτε στον δικό σας. Τιμές λογικές ανάλογα το επίπεδο και την απόσταση. Μαθήματα και κατα την διάρκεια των θερινών μηνών.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Έχω μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στα διπλώματα, έμφαση στην επικοινωνία, ευχάριστο μάθημα με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και σύγχρονα εκπαιδευτικά μεσα, οργανωμένο υλικό για την προετοιμασία εξετάσεων, πολλές δωρεάν σημειώσεις. Κάνω ειδικές τιμές στα groups.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία της ισπανικής και της γαλλικής ως ξένη γλώσσα σε όλα τα επίπεδα.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Εstela
Ιδιαίτερα Μαθήματα Εstela

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;