Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Ευρώπης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας ( Πανεπιστήμιο του Sussex ,Αγγλία) καθώς και μεταπτυχιακού στη Γνωσιακή Νευροεπιστήμη( Πανεπιστημίο του York, Αγγλία) . Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε όλες τις ηλικίες και αναλαμβάνω την προετοιμασία των μαθητών για όλες τις εξετάσεις του Cambridge (FCE, CAE, CPE, KET, PET) καθώς και για το IELTS και το TOEFL. Η διδακτική μου εμπειρία αποτελείται από πολυετή παράδοση της Αγγλικής γλώσσας τόσο σε πλαίσιο ιδιαίτερων μαθημάτων όσο και σε σχολικό πλαίσιο.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς, Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

• Οι σπουδές και η διαμονή μου στην Αγγλία σε συνδυασμό με την επαγγελματική μου εμπειρία πάνω στη διδασκαλία μου έδωσαν τη δυνατότητα να τελειοποιήσω την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε καθημερινό επίπεδο. Παράλληλα με προίκισαν με ατομικές δεξιότητες οι οποίες είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική διδασκαλία, όπως η μεταδοτικότητα, η υπομονή, οι άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, η μεθοδικότητα, η ψυχραιμία, η εργατικότητα και ο ουσιαστικός σεβασμός απέναντι στο μαθητή.

• Λόγω των σπουδών μου πάνω στην Ψυχολογία και τις Νευροεπιστήμες επιμορφώνομαι συνεχώς για τις πιο αποτελεσματικές νευρο-γλωσσικές , γνωστικές και παιδαγωγικές μεθόδους σε σχέση με την εκμάθηση των ξένων γλωσσών, τις οποίες φροντίζω να προσαρμόζω ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες των μαθητών, στοχεύοντας έτσι στην ενεργητική συμμετοχή τους στη διαδικασία της μάθησης και στην ανάπτυξη τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

• 6ετης παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων Αγγλικών.

• Εθελοντική εργασία ως δασκάλα Αγγλικών σε ελληνικό σχολείο του Brighton.

• Εργασία σε παιδικό σταθμό ως Δασκάλα Αγγλικών, η εκμάθηση των οποίων γινόταν μέσω της χρήσης διαδραστικών δραστηριοτήτων για όλες τις αισθήσεις (π.χ. μουσική, εικαστικά, θέατρο).

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Διδασκαλία σε group
  • Εκπόνηση εργασιών

Ονοματεπώνυμο: 

Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;