Εύη Διαμαντίδου

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Φιλόλογος-Γλωσσολόγος και πιστοποιημένη επιμελήτρια κειμένων με μεταπτυχιακές σπουδές στην εφαρμοσμένη γλωσσολογία παραδίδει μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Συνεχής επιμόρφωση. Εξειδίκευση στην έκθεση. Δημιουργική αξιοποίηση νέων διδακτικών μεθόδων και των νέων τεχνολογιών ανάλογα με τις ανάγκες και επιθυμίες του μαθητή. Εμπειρία σε μαθητές με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες. Διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης γλώσσας. Αναλαμβάνεται με συνέπεια η διόρθωση ή/και επιμέλεια (όχι συγγραφή) εργασιών, διατριβών κ.λπ.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

"Το κεφάλι του παιδιού δεν είναι δοχείο για να το γεμίσεις, αλλά σπίρτο για να το ανάψεις". Γαλουχώ τη νέα γενιά για να ανάψει το πνεύμα της, να μη φοβάται να κρίνει και να συγκρίνει, να βλέπει και πέρα από το βιβλίο, χωρίς όμως να το παραγκωνίζει. Το τρίπτυχο Παιδεία-Κατάρτιση-Αγάπη περιγράφει τη φιλοσοφία μου για τον ιδανικό δάσκαλο. Αξιοποιώ στρατηγικές και τις διδάσκω ρητά στο παιδί για να μάθει πώς να μαθαίνει μόνο του. Σκοπός μου να αυτονομηθεί. Ανανεώνω κάθε χρόνο το υλικό μου και παρακολουθώ συνεχώς επιμορφωτικά συνέδρια. Έχω μεράκι και αγάπη για τη δουλειά μου και τα παιδιά αλλά θα επιβάλλω ανάλογα και τη δέουσα πειθαρχία.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

φροντιστήρια "ΑΙΧΜΗ", "Activum Group", Κοινωνικό φροντιστήριο στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, σχολείο προσφύγων και μεταναστών "ΟΔΥΣΣΕΑΣ"

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 10ευρώ/ώρα

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Ονοματεπώνυμο: 

Εύη Διαμαντίδου

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;