Φανή - Καθηγήτρια Ισπανικών, Αθήνα

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Ξεκίνησα να μαθαίνω Ισπανικά νιώθοντας την ανάγκη να επικοινωνήσω με έναν πολιτισμό που με γοήτευε. Ξεκίνησα να διδάσκω Ισπανικά νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστώ με τους γύρω μου τη γνώση και την εμπειρία που αποκομίζω από την επαφή μου με την Ισπανική γλώσσα.

Έχω ζήσει, σπουδάσει και εργαστεί στη Βαρκελώνη της Ισπανίας για τέσσερα χρόνια. Πλέον μένω στο κέντρο της Αθήνας και διδάσκω Ισπανικά σε φροντιστήρια και κατ'οίκον.

Εάν ενδιαφέρεσαι να μάθεις Ισπανικά μπορούμε να συνεργαστούμε όποιο και εάν είναι το επίπεδο και ο σκοπός σου: να μάθεις την Ισπανική γλώσσα και κουλτούρα, κάποιο πτυχίο DELE Cervantes, Κρατικό Πτυχίο Γλωσσομάθειας, η εκμάθηση της γλώσσας ταχύρυθμα για να πας Erasmus ή ως προσόν στη δουλειά... Το σημαντικό είναι να υπάρχει όρεξη! Ως προς το οικονομικό, η τιμή ανά ώρα μαθήματος κυμαίνεται στα ευρώ ανάλογα το επίπεδο, τη συχνότητα και ρυθμό των μαθημάτων και την απόσταση. Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε μια καλή τιμή για γκρουπ, για περισσότερες ώρες ή για μάθημα στο δικό μου χώρο.
Περιοχές: Κέντρο Αθήνας (Πετράλωνα, Νέος Κόσμος,Κουκάκι), Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο

καλή αναζήτηση και
¡hasta pronto!

Φανή

Απευθύνομαι σε: 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Ονοματεπώνυμο: 

Φανή - Καθηγήτρια Ισπανικών, Αθήνα
Ιδιαίτερα Μαθήματα Φανή - Καθηγήτρια Ισπανικών, Αθήνα