Φένια Παπακοσμά

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Ευρώπης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Έμπειρη καθηγήτρια, 7χρόνια σπουδών στο Πεκίνο, Μάστερ Κινέζικων σπουδών από το πανεπιστήμιο SOAS του Λονδίνου και συγγραφέα της πρώτης Κινεζικής Γραμματικής στα ελληνικά. HSK όλων των επιπέδων, business chinese, κινέζικα για τουριστικά επαγγέλματα και μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία παιδιών. Σε όλη την Αττική. Χαμηλή τιμή για δημιουργία μικρών γκρουπ!

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς, Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Ζούσα, εργαζόμουν και σπούδαζα στην Κίνα για 7 χρόνια και διδάσκω κινέζικα σε μαθητές όλων των ηλικιών εδώ και 8 χρόνια. Είμαι σε θέση να εξηγώ εύκολα και κατανοητά στην μητρική μας γλώσσα τα συντακτικά και γραμματικά σημεία όπου οι έλληνες μαθητές συναντούν δυσκολίες, πράγμα σημαντικό κυρίως για τους αρχάριους μαθητές και μαθήτριες, ενώ ταυτόχρονα, έχω καλή προφορά, ιδιαίτερα σημαντικό στα κινέζικα, αλλά και ευχέρεια λόγου, που μόνο εάν κανείς έχει ζήσει στην Κίνα μπορεί να αναπτύξει (το προτείνω πάντα και στους μαθητές μου). Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τη γραμματική μου εδώ:

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Διδασκαλία σε group

Ονοματεπώνυμο: 

Φένια Παπακοσμά
Ιδιαίτερα Μαθήματα Φένια Παπακοσμά

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;