Φωτεινή Τσιμπού

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Καθηγήτρια Αγγλικών με επάρκεια και άδεια διδασκαλίας και με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα παραδίδει μαθήματα αγγλικών σε μαθητές δημοτικού , γυμνασίου , λυκείου και σε ενήλικες . Πραγματοποιείται προετοιμασία μαθημάτων για όλα τα επίπεδα και όλες τις εξετάσεις.Τα μαθήματα μπορούν να γίνονται είτε σε γρουπάκια(2-3 άτομα) είτε ατομίκα.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Σκόπος μου είναι πέρα απο το να μάθει ο μαθητής να χρησιμοποιεί την αγγλική γλώσσα άπταιστα και με ευκολία, να την αγαπήσει και κάθε μάθημα να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για τον ίδιο. Το υψηλό ποσοστό επιτυχίας που με συντροφευέι τα τελευταία χρόνια επιβεβαιώνει οτι το ευχάριστο κλίμα συνεργασίας μεταξύ καθηγητή και μαθητή καθώς και οι νέες και προσεκτίκα εφαρμοσμένες τεχνικές εκμάθησης αποδίδουν στο μέγιστο.
Διαθέσιμες συστάσεις εφόσον ζητηθούν.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Δουλέυω ως καθηγήτρια αγγλικών τα τελευταία 7 χρόνια σε φροντιστήρια και σε ιδιαίτερα .Η εκπάιδευση μου πάνω στις νέες μεθόδους διδασκαλίας αλλά και για τις εξετάσεις και τα βιβλία είναι συνεχείς μέσα απο σεμινάρια και ημερίδες . Η πολυετής εμπειρία μου και συνεργασία μου με εξέχοντες επαγγελματίες του κλάδου κάθως και η συνεχής μου εκπάιδευση και ενασχόληση με την διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας με έχουν βοηθήσει σε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Φωτεινή Τσιμπού
Ιδιαίτερα Μαθήματα Φωτεινή Τσιμπού

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;