Φυτάκης Κυριάκος

Είμαι: 

Φοιτητής

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Τελειόφοιτος φοιτητής Φιλοσοφικής (τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής Α.Π.Θ.),παραδίδει ιδιαίτερα φιλολογικά μαθἠματα σε μαθητές γυμνασίου-λυκείου και σε μαθητές δημοτικού για την καθημερινή τους προετοιμασία σε όλα τα μαθήματα.Δωρεάν παροχή διδακτικού υλικού.Τιμές προσιτές..

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Αρχικά, έχω διδάξει φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές ποικίλων επιδόσεων σε όλες τις τάξεις τις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στο σύνολο των διδασκαλιών, υπήρχε σταθερή και εγγυημένη βελτίωση. Θεωρώ ότι η εμπειρία μου αυτή, μου παρέχει τη δυνατότητα να προσαρμόζω τη διδασκαλία στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε μαθητή, καθώς και να εντοπίζω τις ενδεχόμενες δυσκολίες που συναντά. Ακόμη, η ολοκλήρωση της πρακτικής μου άσκησης, μου παρέχει την πιστοποίηση πλήρους παιδαγωγικής επάρκειας.
Σχετικά με το μάθημα, βασικό στοιχείο της μεθοδολογίας μου είναι να κινητοποιώ το ενδιαφέρον των μαθητών για το αντικείμενο της διδασκαλίας, αναδεικνύοντας παράλληλα τα απαραίτητα σημεία που οφείλουν να διδαχθούν. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιώ σχετικό έντυπο υλικό το οποίο διανέμω στους μαθητές και το οποίο επιλέγω και διαμορφώνω ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός. Με τον τρόπο αυτό, εστιάζω στις ξεχωριστές αδυναμίες του κάθε μαθητή με σκοπό να ξεπεραστούν οριστικά. Υπό το πρίσμα, αυτό η κεντρική αρχή που διέπει τη διδασκαλία μου είναι ο σεβασμός της ιδιαιτερότητας κάθε μαθητή και με βάση την αρχή αυτή, προετοιμάζω και διεξάγω κάθε μάθημα.
Η τιμή των 10 ευρώ/ώρα είναι συζητήσιμη.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Πρακτική άσκηση σε σχολεία (1 χρόνος). Εθελοντική διδασκαλία σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου (2 χρόνια). Διδασκαλία της νεοελληνικής ως ξένης γλώσσας (1,5 χρόνος). Παράδοση φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές και ενήλικες (εδώ και 2 χρόνια).

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 6ευρώ/ώρα
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Ονοματεπώνυμο: 

Φυτάκης Κυριάκος
Ιδιαίτερα Μαθήματα Φυτάκης Κυριάκος

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;