Για τους λάτρεις του πιάνου

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Ευρώπης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Καθηγήτρια πιάνου με Master από το Βασιλικό Κολλέγιο του Λονδίνου, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και με καλλιτεχνική δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παραδίδει μαθήματα πιάνου και θεωρητικών της μουσικής σε μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων, στις περιοχές του Αλίμου, Παλαιού Φαλήρου και τις κοντινές περιοχές. Παρέχεται επίσης δυνατότητα πιστοποίησης των σπουδών, καθώς και προετοιμασία για πτυχία, διπλώματα, εισαγωγή σε σχολές του εξωτερικού (BMus, BA), εξετάσεις με το αγγλικό σύστημα (ABRSM, LCM, Trinity-Guildhall), εκμάθηση αγγλικής ορολογίας της μουσικής και εξοικείωση με την αγγλική γλώσσα. Για όσους επιθυμούν, τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο με μεγάλο πιάνο με ουρά.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς, Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Διαθέτω τη δυνατότητα συστηματικής καλλιέργειας της τεχνικής του μαθητή από το αρχάριο στάδιο μέχρι και το πιο προχωρημένο, δίνοντας απαντήσεις σε προβλήματα ετών που ίσως έχουν προκύψει σε αρκετούς μαθητές κατά τη μακρόχρονη φοίτησή τους στο πιάνο. Χρησιμοποιώ συνδυαστικές μεθόδους από διάφορες διάσημες "σχολές" της τέχνης του πιάνου, έχοντας πάρει αρκετά ερεθίσματα από καθηγητές στη Γαλλία, την Αγγλία, τη Ρωσία και την Αυστρία.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Πρόσθετα: 

  • Διδασκαλία σε group

Ονοματεπώνυμο: 

Για τους λάτρεις του πιάνου
Ιδιαίτερα Μαθήματα Για τους λάτρεις του πιάνου

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;