Γιάννης

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα. Καθηγητής με πολυετή εμπειρία και πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας με εκπαίδευση σε Αμερική και Αγγλία. Παρέχεται μεγάλη δεξαμενή σημειώσεων, διαδραστικός τρόπος μάθησης και αναλυτική διδασκαλία. Ιδιαίτερα οικονομικές τιμές οι οποίες είναι συζητήσιμες κατά περίπτωση.Ασχολούμαι με τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών τα τελευταία 10 χρόνια και συγκεντρώνω ποσοστό απόλυτης επιτυχίας. Απόκτησα το πτυχίο μου στην Ελλάδα και ξεκίνησα ως καθηγητής το 2003. Έχω εκπαιδευτεί στην Αμερική και μεταβαίνω πολύ συχνά στην Αγγλία. Χρησιμοποιώ οπτικοακουστικά μέσα τα οποία σε συνδυασμό με την διαδραστική διδασκαλία, κάνουν το μάθημα πιο ενδιαφέρον και αποδοτικό. Έχω αναλάβει πολλές περιπτώσεις μαθητών από παιδιά προσχολικής ηλικίας μέχρι αρχάριους ενήλικες που δεν είχαν προηγούμενη επαφή με τη γλώσσα. Γνωρίζω τις απαιτήσεις-ιδιαιτερότητες των πτυχίων Cambridge και Michigan, μιας και δουλεύω επάνω σε αυτά και έχω ειδικά βιβλία τα οποία είναι βοηθητικά στην επίλυση αποριών σχετικά με τις διαφορές Αμερικάνικης και Αγγλικής γλώσσας. Διαθέτω πολλές σημειώσεις τις οποίες προσαρμόζω ανάλογα με το μαθητή και τη διδασκαλία, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό πολλές διαφορετικές περιπτώσεις μαθητών και απαιτήσεων. Τέλος είμαι πτυχιούχος ιστορικός, γεγονός το οποίο με έχει βοηθήσει στο παρελθόν σε περιπτώσεις που χρειάστηκε να γίνει αναγωγή-σύγκριση-κατανόηση σε δυσκολίες που άπτονταν σε κενά που υπήρχαν στη μητρική γλώσσα.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Χρησιμοποιώ οπτικοακουστικά μέσα τα οποία σε συνδυασμό με την διαδραστική διδασκαλία, κάνουν το μάθημα πιο ενδιαφέρον και αποδοτικό. Έχω αναλάβει πολλές περιπτώσεις μαθητών από παιδιά προσχολικής ηλικίας μέχρι αρχάριους ενήλικες που δεν είχαν προηγούμενη επαφή με τη γλώσσα. Γνωρίζω τις απαιτήσεις-ιδιαιτερότητες των πτυχίων Cambridge και Michigan, μιας και δουλεύω επάνω σε αυτά και έχω ειδικά βιβλία τα οποία είναι βοηθητικά στην επίλυση αποριών σχετικά με τις διαφορές Αμερικάνικης και Αγγλικής γλώσσας. Διαθέτω πολλές σημειώσεις τις οποίες προσαρμόζω ανάλογα με το μαθητή και τη διδασκαλία, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό πολλές διαφορετικές περιπτώσεις μαθητών και απαιτήσεων. Αγαπώ πραγματικά αυτό που κάνω και με ενδιαφέρει πέρα από την επιτυχία του μαθητή, η ουσιαστική ενασχόληση του με την ξένη γλώσσα. Καθηγητής με πολυετή εμπειρία και πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας με εκπαίδευση σε Αμερική και Αγγλία. Παρέχεται μεγάλη δεξαμενή σημειώσεων, διαδραστικός τρόπος μάθησης και αναλυτική διδασκαλία. Ιδιαίτερα οικονομικές τιμές οι οποίες είναι συζητήσιμες κατά περίπτωση. Ασχολούμαι με τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών τα τελευταία 10 χρόνια και συγκεντρώνω ποσοστό απόλυτης επιτυχίας.Αγαπώ πραγματικά αυτό που κάνω και με ενδιαφέρει πέρα από την επιτυχία του μαθητή, η ουσιαστική ενασχόληση του με την ξένη γλώσσα. Στόχος μου είναι οι άνθρωποι που αναλαμβάνω να μάθουν τη γλώσσα σωστά και ολοκληρωμένα μέσα από μια ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική διαδικασία. Τέλος είμαι πτυχιούχος ιστορικός, γεγονός το οποίο με έχει βοηθήσει στο παρελθόν σε περιπτώσεις που χρειάστηκε να γίνει αναγωγή-σύγκριση-κατανόηση σε δυσκολίες που άπτονταν σε κενά που υπήρχαν στη μητρική γλώσσα.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Απόκτησα το πτυχίο μου στην Ελλάδα και ξεκίνησα ως καθηγητής το 2003. Έχω εκπαιδευτεί στην Αμερική και μεταβαίνω πολύ συχνά στην Αγγλία. Έχω εργαστει στο παρελθόν σε λίγα φροντιστήρια ωστόσο ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια αποκλειστικά με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 10ευρώ/ώρα

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Ονοματεπώνυμο: 

Γιάννης
Ιδιαίτερα Μαθήματα Γιάννης

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;