Γιώργος

Είμαι: 

Κάτοχος Διδακτορικού

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Μαθήματα που παραδίδω: 

Πτυχιούχος Πληροφορικής, κάτοχος Μεταπτυχιακού Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Υπ. Διδάκτορας Πληροφορικής, με πλούσια επαγγελματική δραστηριότητα και διδακτική εμπειρία σε ΤΕΙ, ιδιωτικά Πανεπιστήμια, ΙΕΚ και φροντιστηριακά μαθήματα, παραδίδει μαθήματα γλωσσών προγραμματισμού (Εισαγωγή στην Πληροφορική, C, C++, C#, Java, Pascal, Python), διαδικτυακού προγραμματισμου (PHP-Javascript-MySQL, HTML(5), CSS(3), Ajax, Joomla) και Τεχνολογίας Λογισμικού που είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα σπουδών ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών ή ΤΕΙ. Ιδιαίτερη γνώση σε ό,τι αφορά τον τρόπο εξέτασης σχετικών μαθημάτων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (παροχή εξειδικευμένων μαθημάτων βασισμένων στις εργασίες που ανατίθενται), στο Παν. Μακεδονίας, στο ΑΠΘ και στα ΤΕΙ Θεσ/νικης και Σερρών.Τιμές προσιτές. Έκπτωση 30% σε γκρουπάκια (2 ή περισσότερων ατόμων). Παραδίδονται μαθήματα μέσω Skype οπουδήποτε και αν είστε (εντός ή εκτός Ελλάδας).

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Η πολύχρονη επαγγελματική και διδακτική μου εμπειρία στο χώρο των πανεπιστημιακών μαθημάτων εγγυάται την παράδοση στοχευμένων μαθημάτων με απώτερο στόχο τη βέλτιστη απόδοση των φοιτητών στις εξετάσεις και τις εργασίες τους. Η βαθύτερη γνώση τόσο του ίδιου του αντικειμένου όσο και του τρόπου εξέτασης των μαθημάτων καθιστά βέβαιη την τελική επιτυχία των φοιτητών.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Πολυετής συνεργασία με Ακαδημαϊκά Ινστιτούτα και Ερευνητικά Ιδρύματα (Ελλάδα, Αγγλία) με αντικείμενο την ανάπτυξη εφαρμογών και διαδικτυακών χώρων.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Διδασκαλία σε group
  • Εκπόνηση εργασιών

Ονοματεπώνυμο: 

Γιώργος

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;