Γιώργος Κολιώνης

Είμαι: 

Κάτοχος Διδακτορικού

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης με υπευθυνότητα, μεταδοτικότητα και εξασφαλισμένη επιτυχία. Είμαι υποψήφιος διδάκτορας μαθηματικών με διδακτική εμπειρία άνω των 10 ετών και δίνω ιδιαίτερη φροντίδα τόσο στην αναγνώριση των ατομικών αναγκών του κάθε μαθητή όσο και στην προσαρμογή του μαθήματος στις εκπαιδευτικές απαιτήσεις και στον ρυθμό του κάθε εκπαιδευόμενου.

Για τα μέλη του idietera.gr το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν ενώ υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας κλειστών γκρουπ δύο ή τριών ατόμων σε ακόμα καλύτερες τιμές.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Σκοπός μου και φιλοσοφία μου είναι η πραγματική αξιοποίηση ενός ιδιαίτερου μαθήματος προσαρμοσμένου πλήρως στις εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε μαθητή αντί για την απλή αναπαραγωγή μιας κονσερβοποιημένης διδακτικής ώρας. Αναζητώ πάντα νέους τρόπους να αυξήσω τη μεταδοτικότητα μου και να πλησιάσω τον κάθε μαθητή αναγνωρίζοντας και αναλύοντας το μαθησιακό του προφίλ. Παράλληλα ενημερώνομαι διαρκώς για τις εξελίξεις στο αντικειμένο μου και προσπαθώ να είμαι ενεργό μέλος της ευρύτερης μαθηματικής κοινότητας παρέχοντας έτσι στους μαθητές μου, εκτός από το δικό μου πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, επιλεγμένα θέματα από την επιστημονική κοινότητα

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Διδάσκω μαθηματικά περισσότερα από 10 χρόνια σε όλες τις βαθμίδες τις εκπαίδευσης. Είμαι ερευνητής-υποψήφιος διδάκτορας στον τομέα της μαθηματικής φυσικής με εμπειρία διδασκαλίας σε πανεπιστημιακό τμήμα και δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 15ευρώ/ώρα

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Ονοματεπώνυμο: 

Γιώργος Κολιώνης
Ιδιαίτερα Μαθήματα Γιώργος Κολιώνης

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;