Γιώργος Β.

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Πτυχιούχος Μαθηματικός του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο μεταπτυχιακό των Θεωρητικών Μαθηματικών, παραδίδει ιδιαίτερα Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου και σε φοιτητές Θετικών Επιστημών για κατατακτήριες ή για μαθήματα εξαμήνων. Προετοιμασία και για μαθητικές μαθηματικές ολυμπιάδες.

Περιοχές: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Χολαργός και γύρω περιοχές
Τιμή από 10 ευρώ, συζητήσιμη, συνάντηση και συζήτηση για να διαπιστωθεί αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των γονιών και του μαθητή.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Η διδασκαλία συμβαίνει για να αγαπήσει και να εντρυφήσει ο μαθητής στο μάθημα και όχι για να βγεί η ύλη και να πάρει έναν ξερό ικανοποιητικό βαθμό. Η μεθοδολογία βασίζεται σε ιστορικά στοιχεία στην ανάπτυξη των μαθηματικών με εφαρμογές σε κάθε ενότητα πρίν το ασκησιολόγιο για να κατανοήσει ο μαθητής για ποιόν λόγο εργάζεται και διδάσκεται τη συγκεκριμένη ενότητα, ενώ σταδιακά η δυσκολία αυξάνεται για να μπορέσει να αναπτύξει καλή κριτική σκέψη για την βέλτιστη μεθόδο επίλυσης προβλημάτων.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Επιτυχής εξέταση φοιτητών θετικών σπουδών στα ανάλογα μαθήματα τα τελευταία 5 έτη καθώς και επιτυχίες στις πανελλήνιες εξετάσεις θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Γιώργος Β.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Γιώργος Β.

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;