Χαράλαμπος Πετράκης

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

άνω των 50 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Πετράκης και διδάσκω αγγλικά σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία 25 χρόνια! Είμαι πτυχιούχος του San Francisco State University και από το 1992 έως και τον Ιούνιο του 2013 ήμουν διευθυντής κέντρου ξένων γλωσσών στα Ιλίσια. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα με κόστος από 12€/ώρα, ανάλογα με το επίπεδο και με δυνατότητα έκπτωσης σε περίπτωση group. Το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν, ώστε να δείτε τον τρόπο που δουλεύω.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Η εμπειρία 25 ετών στην διδασκαλία της γλώσσας με έχει πείσει ότι η προσωπική ενασχόληση με τον κάθε μαθητή και η προσαρμογή στις δικές του ικανότητες και δυσκολίες είναι το κλειδί, πρώτα από όλα για να αγαπήσει την γλώσσα και την γνώση κι έπειτα να μάθει να μελετά με όρεξη και ενδιαφέρον.
Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, έχω δει διαφορετικές περιπτώσεις μαθητών, που απαιτούν διαφορετική διαχείριση και ευελιξία στον τρόπο οργάνωσης του μαθήματος, συνεπώς έχω την σιγουριά και την γνώση να καταλάβω ποια είναι η καλύτερη μέθοδος διδασκαλίας για κάθε άτομο ξεχωριστά. Αυτό ακριβώς περιμένει και απαιτεί ο μαθητής που θα επιλέξει ιδιαίτερα μαθήματα, άλλωστε, και μπορώ να του το προσφέρω.
Τέλος, η προσφορά πληροφοριακού υλικού όπως περιοδικά ποικίλης ύλης, εφημερίδες, ταινίες κτλ ή διαδραστικά ηλεκτρονικά παιχνίδια για τα παιδιά, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του μαθητή είναι βασικά εργαλεία που χρησιμοποιώ, ώστε να βοηθήσω στην ευχάριστη εξοικείωση του με την γλώσσα.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Ονοματεπώνυμο: 

Χαράλαμπος Πετράκης

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;