Χριστοφοράκη Ροδάνθη

Είμαι: 

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Έμπειρη καθηγήτρια αγγλικών, με πτυχίο μεθοδολογίας και παράλληλες σπουδές στην μετάφραση παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών για όλα τα επίπεδα. Το μάθημα γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα αγγλικά ώστε ο μαθητής να εξοικειωθεί γρήγορα με την γλώσσα.Για τα μικρά παιδιά αρχικά ξεκινάμε το μάθημα με δημιουργική απασχόληση. Συνδυάζοντας παιχνίδι, τραγούδι, ιστορίες στα αγγλικά καθώς με activities στον υπολογιστή με υλικό κατάλληλο και εγκεκριμένο για μικρά παιδιά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πιο μικρή μαθήτρια μου ηλικίας επτά ετών η οποία ξεκίνησε πριν ένα χρόνο τα αγγλικά και μπορεί πλέον να καταλαβαίνει τα γραμματικά φαινόμενα χωρίς να μιλήσουμε ούτε μία λέξη στα ελληνικά!

Επίσης παραδίδω μαθήματα για εξειδικευμένη αγγλική νομική ορολογία, για φοιτητές νομικής ή δικηγόρους, καθώς και ναυτιλιακή ορολογία και Business English.
Η μέθοδος που εφαρμόζω είναι η επικοινωνιακή (communicative teaching english) ώστε ο μαθητής να μάθει αγγλικά μέσα από βιωματικές καταστάσεις. Η χρήση εκπαιδευτικού υλικού περιλαμβάνει βιβλία τελευταίων εκδόσεων.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Φροντίζω να κάνω σωστή προετοιμασία και να χρησιμοποιώ το σωστό και κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό ανάλογα με την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και τις απαιτήσεις του κάθε μαθητή. Η διδασκαλία γίνεται μόνο στα αγγλικά τρόπος που χρησιμοποιούν και τα ξένα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, ώστε ο μαθητής να αποκτήσει γρήγορα ευκολία στην ομιλία.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Ονοματεπώνυμο: 

Χριστοφοράκη Ροδάνθη

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;