Καββαδά Μαρία

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Κρήτης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Μαθηματικός, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κρήτης, με πιστοποιητικό διδακτικής επάρκειας και κάτοχος (αριστεία και υποτροφία) MSc in Business Mathematics, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και της ΑΣΟΕΕ.
Διδάσκω, αρκετά χρόνια, μαθηματικά σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου σε Αγία Παρασκευή και κοντινές περιοχές (Χαλάνδρι, Χολαργός, Παιανία, Παλλήνη, Γέρακας και άλλες εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες ώρες).
Παρέχονται προσωπικές σημειώσεις και γίνεται κατάλληλος συνδυασμός με τις ασκήσεις που χρειάζεται ο κάθε μαθητής ξεχωριστα, από εξωσχολικά βιβλία.
Το μάθημα γίνεται βάσει του σχολικού βιβλίου, χρησιμοποιώντας προσωπικές σημειώσεις, ως βοήθημα, με στόχο να εμφυσήσω στους μαθητές έναν ορθό και κριτικό τρόπο σκέψης ώστε να μπορέσουν να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τις Πανελλήνιες εξετάσεις (εφόσον αυτό απαιτείται).
Μέσω του προσωπικού εκπαιδευτικού υλικού και των κατάλληλων ασκήσεων από εξωσχολικά βοηθήματα, λύνονται οι όποιες απορίες μπορεί να έχει ένας μαθητής και κάμπτονται όλες οι δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του προσωπικού διαβάσματος του μαθητή.

Τιμές:
- Γυμνάσιο 10 ευρώ την ώρα
- Α'-Β' Λυκείου 12 ευρώ την ώρα
- Γ' Λυκείου 15 ευρώ την ώρα

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

• Ενασχόληση με τα διδακτικά αντικείμενα και με τη γενικότερη ανάπτυξη της διαπαιδαγώγησης και της πρακτικής τριβής του μαθητή με το αντικείμενο των Μαθηματικών.
•Ανεπτυγμένες οργανωτικές και παρουσιαστικές ικανότητες
•Εκπαίδευση στις σύγχρονες παιδαγωγικές και διδακτικές μεθόδους.
•Επαφή με το πρωτογενές αντικείμενο της επιστήμης και όχι άγονη και αναχρονιστική θεωρητική προσέγγιση

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

- Διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου
- Σημαντική βοήθεια προπτυχιακών φοιτητών σε Απειροστικούς Λογισμούς, Διαφορικές Εξισώσεις, Επιχειρησιακή Έρευνα, Θεωρία Παιγνίων και Στοχαστικών Ανελίξεων
- Συνεργασία με μεταπτυχιακούς φοιτητές σε καίρια κομμάτια εργασιών στα Αναλογιστικά Μαθηματικά, Χρηματοοικονομικά και Ανεφοδιαστικές Αλυσίδες

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Καββαδά Μαρία

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;