Ηλέκτρα Ταζογλίδου

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Μαθήματα που παραδίδω: 

Απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Βόλος) με μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση (Masters of Education) από το University of Melbourne, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού. Έμφαση δίνεται στην κατανόηση της εκάστοτε μαθησιακής ενότητας σε συνδυασμό με τη προετοιμασία-μελέτη μαθημάτων της επόμενης μέρας. Καθώς είμαι δίγλωσση μεγαλωμένη αρκετά χρόνια στη Μελβούρνη Αυστραλίας με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις γνώσης της αγγλικής γλώσσας, παραδίδω και ιδιαίτερα αγγλικών σε μαθητές δημοτικού.Παρέχεται εκπαιδευτικό βοηθητικό υλικό σε κάθε μάθημα. Τιμές συζητήσιμες. Περιοχές: Πανόραμα,Πυλαία, Χαριλάου, Κέντρο

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Ακολούθησα αυτόν τον κλάδο λόγω της αγάπης μου για τα παιδιά και τις συνεχόμνες εκπλήξεις που μπορεί να προσφέρει η διαδικασία της μάθησης. Σεβόμενη τις ιδιαιτερότητες και ξεχωριστές ανάγκες του κάθε παιδιού, στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια σχέση εμπιστοσύνης με το κάθε παιδί.
Από μέρους μου φροντίζω πάντα για την καλή μου προετοιμασία με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό. Επειδή απευθύνομαι κατά κύριο λόγο σε μαθητές δημοτικού για μελέτη μαθημάτων, η προσέγγιση μου έγκειται στην κατανόηση της εκάστοτε μαθησιακής ενότητας σε συνδυασμό με την προετοιμασία του μαθητή για τα μαθήματα της επόμενης μέρας.
Τιμή συζητήσιμη, 6-7 ευρώ ανά ώρα.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Είμαι απόφοιτη δασκάλα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής εκπ/σης του Βόλου και έχω ολοκληρώσει Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση στη Μελβούρνη Αυστραλίας το 2013 όπου και δόθηκε έμφαση στη σημασία της διαφοροποιημένης διδασκαλίας για χαρισματικούς μαθητές και μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και σε μεθόδους για την αποτελεσματική εφαρμογή της ομαδοσυνεργατικής, δημιουργικής και θετικής προσέγγισης κατά τη διαδικασία της μάθησης. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να εφαρμόζω τα παραπάνω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου και κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων που παραδίδω σε μαθητές δημοτικού και στο χρονικό διάστημα που εργάστηκα σε Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο στη Δράμα. Καθώς έχω ζήσει 8 χρόνια στο παρελθόν στην Αυστραλία και εκεί ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές, έχω άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και προσφέρομαι να παραδώσω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε μαθητές δημοτικού κατά προτίμηση.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων

Ονοματεπώνυμο: 

Ηλέκτρα Ταζογλίδου
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ηλέκτρα Ταζογλίδου

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;