Ιωάννα Κυρατζίδου

Ηλικία: 

έως 50 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Είμαι απόφοιτος της Αγγλικής Λογοτεχνίας του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (ACT) και διδάσκω αγγλικά σε φροντιστήρια από το 1999.Μπορώ να διδάξω όλα τα επίπεδα, από Junior μέχρι C2, καθώς και όλα τα γνωστά πτυχία. Τιμές λογικές με δυνατότητα μεταφοράς στον χώρο σας.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Πιστεύω πως έχω την δυνατότητα να διδάξω αγγλικά σε όλα τα επίπεδα και έχω την υπομονή και θέληση να δώσω στον μαθητή να καταλάβει οτιδήποτε χρειάζεται απλά και σωστά. Το μάθημα μπορεί να γίνει είτε με χρήση υπολογιστή (e-book, διαδραστικό υλικό) είτε με τον παραδοσιακό, γνωστό τρόπο.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Διδάσκω Αγγλικά από το 1999, αμέσως μόλις γύρισα από την Αγγλία όπου ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό μου στήν Σύγχρονη Αγγλική Λογοτεχνία. Από το 1999 δουλεύω συνεχώς σε σχολές ξένων γλωσσών (Μαμαλούκα, Ευρωγνώση, Ζέρβα) αλλά και στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο για ένα χρόνο, αποκτώντας σημαντική πείρα από το φροντιστήριο σε παιδιά και εφήβους, αλλά και σε φοιτητές και ενήλικες.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 10ευρώ/ώρα

Προσφορά: 

Ονοματεπώνυμο: 

Ιωάννα Κυρατζίδου

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;