Κ. Παύλος

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Ιδιαιτερα μαθήματα πιάνου, αρμονίου και κιθάρας από επαγγελματία μουσικό. Μαθήματα χωρίς τις τυπικότητες και τα υποχρεωτικά μαθήματα των ωδείων. Διδαχθείτε με τον πιο γρήγορο τρόπο πως να παίξετε μουσική, μαθαίνοντας KAI μουσική θεωρεία αλλά και πρακτική εφαρμογή στο όργανο χωρίς κενά και ελείψεις. Μετά από χρόνια διδακτικης εμπειρίας σε ωδεία αλλά και σε live, μπορώ να σας δείξω κατευθείαν τον πιο ουσιώδη τρόπο για να μάθετε γρήγορα και εύκολα μουσική. Θα παίξετε τραγούδια ΑΜΕΣΑ και όχι μετα από 2 χρόνια!

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Διδαχθείτε με τον πιο γρήγορο τρόπο πως να παίξετε μουσική, μαθαίνοντας και μουσική θεωρεία αλλά και πρακτική εφαρμογή στο όργανο χωρίς κενά και ελείψεις. Μετά από χρόνια διδακτικης εμπειρίας σε ωδεία αλλά και σε live, μπορώ να σας δείξω κατευθείαν τον πιο ουσιώδη τρόπο για να μάθετε γρήγορα και εύκολα μουσική. Θα παίξετε τραγούδια ΑΜΕΣΑ και όχι μετα από 2 χρόνια!

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 10ευρώ/ώρα
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Ονοματεπώνυμο: 

Κ. Παύλος

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;