ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΔΟΞΑΚΙΔΟΥ

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Καθηγήτρια Φιλολογίας, με εμπειρία, απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παραδίδει μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου. Πλούσιο διδακτικό υλικό και χαμηλές τιμές.Παρέχεται η δυνατότητα σχηματισμού group έως 3 άτομα με ειδικές τιμές( 6 ευρώ/άτομο) . Το πρώτο μάθημα παραδίδεται δωρεάν.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

H μεθοδικότητα σε συνδυασμό με τον τρόπο διδασκαλίας, την μεταδοτικότητα και την υπάρχουσα εμπειρία καλύπτουν τις ανάγκες κάθε μαθητή/τριας.Τα μαθήματα παραδίδονται μαζί με πακετάκια βοηθητικών σημειώσεων ώστε το παιδί να έχει πάντα την καθηγήτρια δίπλα του.Επιπρόσθετα, η ύπαρξη παλαιότερων επιτυχιών αλλά και η πρόοδος που παρουσιάζεται σε κάθε μαθητή/τρια μου είναι μερικοί λόγοι που θα μπορούσαν να κάνουν τους γονείς αλλά και τα ίδια τα παιδιά να μ' εμπιστευτούν. Υπάρχει υπομονή αλλά και επιμονή για την απόκτηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.Από τη στιγμή που το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν παρέχεται η δυνατότητα γνωριμίας και επαφής με μένα και με τον τρόπο διδασκαλίας μου χωρίς να έχει ο γονιός να χάσει κάτι.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

2008- σήμερα : Ιδιαίτερα μαθήματα σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου, Αρχαίων Ελληνικών, Αρχαίων Ελληνικών από μετάφραση, Λατινικών, Νέων Ελληνικών, Έκφρασης-Έκθεσης
: Διοικητική υπάλληλος του AAS COLLEGE.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
  • Εκπόνηση εργασιών

Ονοματεπώνυμο: 

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΔΟΞΑΚΙΔΟΥ
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΔΟΞΑΚΙΔΟΥ

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;