Κατερίνα Πανταζή

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Αγγλικών ιδιαίτερα από απόφοιτη Αμερικανικού Πανεπιστημίου με πολυετή εμπειρία σε όλα τα επίπεδα. Εξειδίκευση στα πτυχία Lower και Proficiency. Επιπλέον, παρέχεται καθοδήγηση για την εκπόνηση και διόρθωση πανεπιστημιακών εργασιών σε Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα. Η άριστη μέθοδος, η μεταδοτικότητα, το πλήρες πακέτο ασκήσεων και σημειώσεων και η εξατομικευμένη υποστήριξη οδηγούν στην επιτυχία. Τιμές ιδιαίτερα προσιτές από 8 ευρώ/ώρα.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Το να διδάξει κάποιος δεν απλά κάτι που διδάσκεται αλλά θεωρώ ότι αποτελεί μία έμφυτη ιδιότητα που καλλιεργείται και φτάνει σε ολοένα και καλύτερο επίπεδο με την πάροδο του χρόνου. Η μεταδοτικότητα είναι συνυφασμένη με το χαρακτήρα μου αλλά η εμπειρία και η μέθοδος αναπτύχθηκε με τα χρόνια. Σε κάθε μαθητή επιδιώκω να κατανοήσω τις προσωπικές του ανάγκες και ενδεχομένως αδυναμίες, ώστε να ενισχύσω τις γνώσεις αλλά και την κριτική του σκέψη και να μπορέσει να αντεπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην όποια προσπάθεια.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Εμπειρία 22 ετών σε ιδιαίτερα μαθήματα όλων των επιπέδων σε παιδιά και ενήλικες αλλά και 10ετή σε εκπονήσεις φοιτητικών εργασιών πτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Ονοματεπώνυμο: 

Κατερίνα Πανταζή

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;