Κατερίνα Συντυχάκη

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και με σπουδές στη Γερμανία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικής Γλώσσας σε νήπια, μαθητές και ενήλικες. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας μικρών διδακτικών ομάδων. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή. Επιπλέον ειδικές τιμές στα γκρουπάκια.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Με διακρίνει υπευθυνότητα και υπομονή, τα μαθήματα μου γίνονται με μεθοδικό και άκρως οργανωτικό τρόπο, ενώ η διδασκαλία προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή. Επιπλέον χρησιμοποιώ σύγχρονα μέσα εκπαίδευσης και παιχνίδια, μέσα από τα οποία πολλές φορές γίνεται η παράδοση του μαθήματος ή οι επαναλήψεις.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Ιδιαίτερα μαθήματα καθώς και στα πλαίσια της Πρακτικής Άσκησης του ΕΚΠΑ παρακολούθηση, σχεδιασμός και διδασκαλία των γερμανικών στον ιδιωτικό τομέα. Επιπλέον μαθήματα στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 10ευρώ/ώρα

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Κατερίνα Συντυχάκη
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κατερίνα Συντυχάκη

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;