ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΖΩΗ

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Αριστούχος Καθηγήτρια Ιταλικής γλώσσας με πολυετή πείρα και πλούσιο διδακτικό υλικό, παραδίδει μαθήματα μέσω skype.
Πιστοποιημένη καθηγήτρια εκπαίδευσης ενηλίκων και εξ'αποστάσεως εκπαίδευσης απο το Υπουργείο παιδείας και το Εθν.&Καποδιστριακό Παν.Αθηνών. Το εκπαιδευτικό υλικό δίδεται δωρεάν! Οι ενδιαφερόμενοι ας μου στείλουν ένα μήνυμα.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Την Ιταλική γλώσσα την μιλάω σαν τη μητρική μου δεδομένου των σπουδών μου στην Ιταλία (Università per stranieri di Perugia). Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στην εκπαίδευση και ειδικά πάνω στην εξ'αποστάσεως εκπαίδευση. Βρίσκομαι συνεχώς ενημερωμένη και αγαπώ τη δουλειά μου αλλά και να συναναστρέφομαι με καινούριους ανθρώπους που επιθυμούν να μάθουν!
Η δουλειά μας στο μάθημα δεν περιορίζεται μονάχα στα βιβλία αλλά και στις επιπλέον σημειώσεις και εργασίες. Βίντεο και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό είναι απαραίτητα για να μπορέσει ο μαθητής να μάθει καλύτερα. Το μάθημα έπειτα προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή,γιατί είναι γνωστό πως ο κάθένας απο μας μαθαίνει με διαφορετικό τρόπο.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Πέντε χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε ιδιαίτερα αλλά και στα Κέντρα δια βίου μάθησης. Εθελόντρια καθηγήτρια στο κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου Γέρακα.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 8ευρώ/ώρα

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Εκπόνηση εργασιών

Ονοματεπώνυμο: 

ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΖΩΗ
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΖΩΗ

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;