Κοκκινέλης Γεώργιος

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Ευρώπης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Καθηγητής μουσικής αριστούχος, παραδίδει μαθήματα πιάνου,αρμόνιου,κιθάρας(κλασσικής,ακουστικής,ηλεκτρικής),μπουζουκιού και ακορντεόν σε αρχάριους και έμπειρους με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό.Πρώτο μάθημα γνωριμίας δωρεάν.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Ασχολούμαι με τη μουσική απο την ηλικία των 6 ετών συνεχώς με ιδιαίτερα μαθήματα σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο όπου έδωσα και όλες μου τις εξετάσεις πιστοποίησης.
Η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου της αρεσκείας σας είναι άμεσα εξαρτημένη από τον καθηγητή που κάνει το μάθημα. Χρησιμοποιώ ειδικές μεθόδους εξοικείωσης με το κάθε όργανο ώστε ο μαθητής να διευκολύνεται ιδιαίτερα στην κατανόηση της θεωρίας πρίν την εφαρμόσει σε κάθε όργανο. Θυμηθείτε η μουσική είναι μία, το μόνο που αλλάζει είναι η πρακτική της εφαρμογή σε κάθε όργανο ξεχωριστά.
Ο κάθε μαθητής έχει διαφορετικές ανάγκες και χαρακτηριστικά τα οποία λαμβάνονται υπόψιν για τον σχεδιασμό του μαθήματος σε όφελος του μαθητή.
Πραγματοποίηση μουσικών αφιερωμάτων απο μαθητές μου σε ευρύ κοινό μετά το πρώτο έτος διδασκαλίας με στόχο την ένταξη τους σε μουσικά σύνολα και την απόκτηση εμπειρίας σε ζωντανές εμφανίσεις.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Διδασκαλία σε group

Ονοματεπώνυμο: 

Κοκκινέλης Γεώργιος
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κοκκινέλης Γεώργιος

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;