Κωνσταντίνα Λαμπροπούλου

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Εμπειρη φιλόλογος απόφοιτος του ΑΠΘ με ειδίκευση στην κλασική φιλολογία και μεταπτυχιακό στο παν/μιο του Sheffield στη συμβουλευτική ψυχολογία παραδίδει ατομικά και ομαδικά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου-λυκείου. Πολύ φιλικές τιμές 10€ για γυμνάσιο και 15€ για λύκειο, γίνονται και πακέτα μαθημάτων με ακόμη καλύτερες τιμές, γιατί πάνω απο όλα είναι η ευθύνη της διδασκαλίας και η ανταπόκριση στις ανάγκες των παιδιών! Παρέχεται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Πέρα από την πολύχρονη εμπειρία μου στο χώρο της εκπαίδευσης το βασικότερο όλων για μένα είναι η αγάπη μου για το έργο που προσφέρω και η επικοινωνία με τους μαθητές μου. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό και το πιο σημαντικό είναι να προσεγγίσω τις ανάγκες και τις επιθυμίες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν πιστεύω στη στείρα γνώση αλλά στην ουσιαστική διαπαιδαγώγηση των μαθητών με τη χρήση εξατομικευμένων πρωτοποριακών μεθόδων και διαδραστικών μαθημάτων. Στόχος μου είναι να καλλιεργήσω τη σκέψη και την κρίση των παιδιών και να διεγείρω το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για τη γλώσσα και τον πολιτισμό μας. Μόνο τότε τα παιδιά καταφέρνουν να αποκτήσουν γνώση και να ξεχωρίσουν στα φιλολογικά μαθήματα που τόσο έχουν παραγκωνιστεί στη σύγχρονη εκπαίδευση.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Πολύχρονη φροντιστηριακή εμπειρία και συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχολεία και ιδρύματα σε Ελλάδα και Μ. Βρετανία.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 8ευρώ/ώρα
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Ονοματεπώνυμο: 

Κωνσταντίνα Λαμπροπούλου
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κωνσταντίνα Λαμπροπούλου

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;