Κωνσταντίνος Αρμάος

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Μαθήματα που παραδίδω: 

Λέγομαι Κωνσταντίνος, είμαι 28 χρονών και είμαι απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Στα δέκα χρόνια που παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα έχω διδάξει μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και φοιτητές πολλών σχολών.
Κατοικώ στο κέντρο της Αθήνας. Τα μαθήματα γίνονται είτε σε δικό μου χώρο είτε σε χώρο του μαθητή. Δυνατότητα διδασκαλίας σε γκρουπ μέχρι τριών ατόμων.

Το κόστος είναι:
Γυμνάσιο - 12ε/ώρα
1η / 2α Λυκείου - 15 ε/ώρα
3η Λυκείου 20ε/ώρα
Φοιτητές: 20ε/ώρα (σε δικό μου χώρο) / 25ε/ώρα (σε χώρο του μαθητή)

"Μέσα από την εμπειρία μου έχω διαπιστώσει πως τα περισσότερα παιδιά μισούν τα μαθηματικά ή τα φοβούνται. Βασικός μου στόχος είναι να τα βοηθήσω να καταλάβουν τον τρόπο λειτουργίας των μαθηματικών και μέσα από αυτή τη διαδικασία να τα αγαπήσουν."

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

1. Οι περισσότεροι καθηγητές αντιλαμβάνονται το ιδιαίτερο σαν μια μάχη μεταξύ μαθητή και γονέων. Κατόπιν επιλέγουν στρατόπεδο με αποτέλεσμα είτε να γίνονται φιλαράκια με τον μαθητή και να μην γίνεται μάθημα είτε να μην καταφέρνουν να επικοινωνήσουν μαζί του. Προσωπικά, αντιμετωπίζω τον οποιονδήποτε μαθητή με σεβασμό και συνέπεια ως ίσο προς εμένα. Παράλληλα, απαιτώ τον αντίστοιχο σεβασμό από αυτόν. Ο μαθητής μαθαίνει να συμπεριφέρεται με βάση το παράδειγμά μου και όχι τις προσταγές μου. Χωρίς υπερβολή θα μπορούσα να πω πως έχω ιδιαίτερη επικοινωνιακή ικανότητα και ευελιξία. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας και κατανόησης μεταξύ του μαθητή και των γονέων του.

2. Το σημαντικότερο στοιχείο για οποιονδήποτε θέλει να πετύχει κάτι είναι το κίνητρο. Με αυτή την αντίληψη, γνωρίζω πραγματικά τον μαθητή και του δίνω το κίνηρο που αυτός χρειάζεται.

3. Έχω εμπειρία με μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες ή/και ψυχολογικά προβλήματα. Γνωρίζω πως να φέρομαι με ευαισθησία απέναντι σε ιδιόρυθμες περιπτώσεις, χωρίς αυτό να είναι σε βάρος της αποτελεσματικότητας.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Προσφορά: 

20% Έκπτωση

Ονοματεπώνυμο: 

Κωνσταντίνος Αρμάος
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κωνσταντίνος Αρμάος

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;