Μαρια Γερολυματου

Είμαι: 

Κάτοχος Διδακτορικού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα - Lower - Proficiency - IELTS – Business English από Έμπειρη Πτυχιούχο του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, Υποψήφια Διδάκτορα, με Master από Βρετανικό Πανεπιστήμιο σε παιδιά και ενήλικες. Εμπειρία και σε άτομα με Μαθησιακές Δυσκολίες. Μεθοδικότητα, Επικοινωνία , βελτίωση προφορικού λόγου.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Με αφοσίωση και οργάνωση η διδασκαλία της γλωσσάς γίνεται μια ευχάριστη και παραγωγική διαδικασία και δίνεται η ευκαιρία στον μαθητή να αποκτήσει ευφράδεια και να εξοικειωθεί με τα γραμματικά φαινόμενα μεσώ της πρακτικής εξάσκησης και των ποικίλων δραστηριοτήτων που τον φέρνουν σε επαφή με τον πολιτισμό και τα γράμματα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα απο Έμπειρη Πτυχιούχο του Παντειου Πανεπιστημίου Αθηνών με master από Βρετανικό Πανεπιστήμιο και υποψήφια Διδάκτωρ, σε παιδιά και ενήλικες. Εμπειρία και σε άτομα με Μαθησιακές Δυσκολίες. Μεθοδικότητα και βελτίωση προφορικού λόγου. Με εμπειρία διδασκαλίας μαθημάτων της Αγγλικής Φιλολογίας σε φοιτητές για τις ανάγκες της εξεταστικής περιόδου.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

10% Έκπτωση

Ονοματεπώνυμο: 

Μαρια Γερολυματου
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρια Γερολυματου

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;