Μαριάννα Ευθυμιοπούλου

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών κατ'οίκον και σε φροντιστήριο. Μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις όλων των ηλικιών, από 0 έως 100 ετών. Έχω εμπειρία σε παιδάκια 2 και 3 χρονών Έχω σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης, κι έχω εμπειρία 10 χρόνων στον τομέα αυτόν. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια εκμάθησης εκπαιδευτών από το Υπουργείο Παιδείας. Προετοιμασία για διπλώματα DELE, ΚΠΓ, αλλά και για ERASMUS. Προσφορές και σε γκρουπ 2-3 ατόμων.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Η αγάπη μου για την γλώσσα αλλά και τον λαό της Ισπανίας καθώς και της λατινικής Αμερικής είναι ο λόγος της επιτυχίας μου ως καθηγήτριας. Έχω μείνει στην Ισπανία κι έχω επισκεφτεί αρκετές από τις χώρες τις λατινικής Αμερικής, μαθαίνοντας έτσι τα ήθη και τα έθιμά τους. Χρησιμοποιώ μεθόδους εκμάθησης που βοηθούν τον μαθητή να ανταποκριθεί εύκολα στις απαιτήσεις της γλώσσας. Γίνεται αρκετά καλή προετοιμασία πριν την έναρξη των εξετάσεων των διπλωμάτων.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Ονοματεπώνυμο: 

Μαριάννα Ευθυμιοπούλου

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;