Μαριάννα

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Μαθήματα που παραδίδω: 

Φεύγετε Γερμανία; Θέλετε να μάθετε Γερμανικά γρήγορα και αποτελεσματικά για να προσαρμοστείτε με ευκολία σε μια Γερμανόφωνη χώρα; Μή πανικοβάλλεστε! Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία ενηλίκων και επαγγελματιών και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες των υποψήφιων μεταναστών έχω προσαρμόσει τα εντατικά μαθήματα που παραδίδω ακριβώς πάνω σε αυτά τα δεδομένα με μεγάλη επιτυχία.
Είμαι απόφοιτη Γερμανικής Φιλολογίας ΑΠΘ και κάτοχο Μ.Α. του Freie Universität Berlin. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να ξεκινήσουμε μια επιτυχημένη συνεργασία για την εκμάθηση της Γερμανικής που είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο στην εποχή που διανύουμε. Κάνω ιδιαίτερα φιλικές τιμές σε μικρά γκρούπ 2-3 ατόμων (7,5 ευρώ η διδακτική ώρα). Δυνατότητα διδασκαλίας και μέσω skype! Εξτρά καθοδήγηση σε θέματα ανεύρεσης κατοικίας, εργασίας, σπουδών κλπ.
Αναλαμβάνω επίσης συγγραφή και επιμέλεια εγγράφων, βιογραφικών σημειωμάτων και επιστολών σε Γερμανική και Ελληνική γλώσσα. Μετάφραση σε γλώσσες Ελληνικά-Αγγλικά-Γερμανικά. Τιμές λογικές.
. Ε

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Εμπειρία, γρήγορα αποτελέσματα, σωστή επικοινωνία, κατανόηση, συνέπεια και σεβασμός.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 12ευρώ/ώρα

Ονοματεπώνυμο: 

Μαριάννα
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαριάννα

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;