Μαρίνος Σοφίου

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 50 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά

Μαθήματα που παραδίδω: 

Δευτεροετής φοιτητής με μεγάλη εμπειρία παραδίδει μαθήματα κλασσικής και ηλεκτρικής κιθάρας σε ηλικίες από 10 ετών και άνω (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, φοιτητές και άνω). Κάτοχος πτυχίου αρμονίας και διπλώματος κλασσικής κιθάρας, επαγγελματίας ηλεκτρικός κιθαρίστας σε ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα. Αναλαμβάνει όλα τα επίπεδα (πρωτάρης, ερασιτέχνης, κτλ).
Περιοχή: Πειραιάς - Αθήνα (και τριγύρω).
Τιμή: 10€ ώρα/βδομάδα
15€ 2ωρο/βδομάδα.
Μαρίνος Σοφίου

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς, Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Παρότι είμαι σχετικά μικρός, έχω φάει αρκετά χρόνια στα ωδεία και στα μουσικά σχήματα, ορχήστρες και συγκροτήματα κάθε είδους και πιστεύω πως έχω αποκτήσει μια αρκετά μεγάλη εμπειρία. Έχοντας ήδη δουλέψει με κάποια παιδιά πιστεύω -βλέποντας τα αποτελέσματα- πως μπορώ να αναλάβω οποιονδήποτε και να τον κάνω καλό σε αυτόν τον τομέα. Δεν αντιμετωπίζω τον μαθητή ως δάσκαλος αλλά ως φίλος. Δεν κάνω μαθήματα σε κάποιον για να του επιβληθώ αλλά για να τον κάνω καλύτερο από εμένα. Το μόνο που θέλω από τον μαθητή μου είναι να αγαπάει τη μουσική όσο εγώ και όλα τα άλλα μπορεί να τα αφήσει πάνω μου.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Έχω αναλάβει έναν αριθμό μαθητών (κυρίως στο επίπεδο του πρωτάρη) και τους έχω προχωρήσει σε ένα αξιόλογο επίπεδο κιθαριστικά αλλά και μουσικά.
Έχω συμμετάσχει σε αρκετά ρεσιτάλ και κονσέρτα κλασσικής κιθάρας καθώς και σε συναυλίες.
Έχω συμμετάσχει σε διάφορα μουσικά σχήματα, ορχήστρες και συγκροτήματα (ροκ, μεταλ, τζαζ, έντεχνο).
Είμαι ο βασικός ηλεκτρικός κιθαρίστας του ελληνόφωνου ροκ συγκροτήματος Μαύρα Ρόδα το οποίο έχει λάβει μέρος σε πάρα πολλές συναυλίες και μουσικές εμφανίσεις και έχει λάβει πολλές θετικές αξιολογήσεις και σχόλια.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group

Ονοματεπώνυμο: 

Μαρίνος Σοφίου
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρίνος Σοφίου

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;