Μάριος Σπυρόπουλος

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. με επιστημονική εξειδίκευση στην κλασική φιλολογία και πολυετή φροντιστηριακή πείρα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κατ’ οίκον σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. στην Πετρούπολη και σε όλο το λεκανοπέδιο της Αθήνας. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και μεταδοτικότητα αναλαμβάνει και φέρει εις πέρας πάντα με επιτυχία την άρτια προετοιμασία μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Παρέχει δωρεάν όλα τα σχολικά βιβλία, τα βοηθήματά τους και αναλυτική θεωρία, σημειώσεις και ασκήσεις για κάθε τάξη και επίπεδο. Πολύ χαμηλή τιμή λόγω της οικονομικής κρίσης! Προσφέρεται ειδική έκπτωση σε συναδέλφους, άνεργους και αδελφάκια!

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Η σοβαρότητα, η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η μεταδοτικότητα στη δουλειά μου αποτελούν κεντρικές αξίες που με χαρακτηρίζουν. Επιπλέον, είμαι δραστήριος, φιλομαθής, εργασιομανής και τελειομανής καθώς θέλω να αποκομίζει ο μαθητής ή η μαθήτρια πάντα κάτι καινούριο μέσα από το μάθημα. Θέλω να είμαι δίπλα στο μαθητή υποστηρίζοντάς τον και ποτέ απέναντί του με αυστηρό και επικριτικό ύφος. Έχω την συναίσθηση ότι ασκώ πραγματικά ένα λειτούργημα που χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Πιστεύω πως με το υλικό και την εμπειρία που διαθέτω, θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών των γονιών και θα μπορέσω να βοηθήσω τα όνειρα των παιδιών τους να πραγματοποιηθούν.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Έχω εργαστεί επί δέκα χρόνια στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης "Παιδεία" και "Φιλολογικόν" (Βέροια) και "Δημόκριτος Group" (Πετρούπολη), στο "Κοινωνικό Φροντιστήριο" του δήμου Βέροιας, στο "Κοινωνικό Φροντιστήριο" που συστάθηκε με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και στο "Κοινωνικό Φροντιστήριο" της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου. Τώρα συνεργάζομαι άψογα με τα "Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου" στο Περιστέρι.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 8ευρώ/ώρα
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Μάριος Σπυρόπουλος

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;