Μιχάλης Γιακουμάκης

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 50 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Μαθήματα που παραδίδω: 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
Έμπειρος Μαθηματικός, απόφοιτος του ΕΚΠΑ και κάτοχος αναγνωρισμένων μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (Master in Science) στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά (Applied Mathematics) και στην Μηχανολογία Συστημάτων (Systems Engineering) παραδίδει κατ’ οίκον Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Μεθοδική και επισταμένη κάλυψη της ύλης για προετοιμασία σχολικών και Πανελλαδικών εξετάσεων. Καλύπτονται οι περιοχές Καισαριανή, Βύρωνας, Παγκράτι, Ζωγράφου, Ιλίσια, Παπάγου και Χολαργός. Φιλικότατες τιμές, συνεπής συνεργασία. Παρέχονται σημειώσεις και εξωσχολικά βοηθήματα. Διδασκαλία προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες και στις ανάγκες του μαθητή.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Εμπειρία, Υπομονή, Αποτελεσματικότητα σε πολύ λογικές τιμές.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

- Στα πλαίσια κάλυψης των ακαδημαϊκών προϋποθέσεων για την απόκτηση των μεταπτυχιακών μου τίτλων, παρέδωσα για τέσσερα πανεπιστημιακά τετράμηνα κατά τα έτη 2001 και 2002 τα μαθήματα Single Variable Calculus I
και II, Multi Variable Calculus, Matrix Algebra και Logic and Discrete Mathematics σε προπτυχιακούς φοιτητές του Naval Postgraduate School. Η ύλη των παραπάνω μαθημάτων περιλάμβανε θέματα βασικών θεωρητικών γνώσεων και στοιχειωδών πρακτικών εφαρμογών Μαθηματικής Ανάλυσης, Γραμμικής Άλγεβρας και Διακριτών Μαθηματικών. Το ίδιο χρονικό διάστημα διατέλεσα ακαδημαϊκός χορηγός (academic sponsor) για οκτώ φοιτητές του NPS.
- Από το 2003 μέχρι σήμερα έχω διδάξει σε κέντρα ειδική εκπαίδευσης τα μαθήματα επικοινωνίες (Διαμορφώσεις, Πολυπλεξίες, Εφαρμογές) Ραντάρ, Συστήματα Επικοινωνιών και Πληροφορική (Γενική Πληροφορική-ECDL, Εισαγωγή στη θεωρία Αλγορίθμων, Βασικός Προγραμματισμός C++.
- Από το Σεπτέμβριο του 2008 μέχρι
σήμερα έχω αναλάβει σε ιδιωτικό επίπεδο (Ιδιαίτερα Μαθήματα) προπτυχιακούς φοιτητές του Μαθηματικού Τμήματος ΕΚΠΑ καθώς και μαθητές Λυκείου-Γυμνασίου σε διάφορα μαθήματα Μαθηματικών και Πληροφορικής
- Από το Σεπτέμβριο του 2011 διδάσκω στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) τα μαθήματα των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Στατιστικής και Επιχειρησιακής έρευνας.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Μιχάλης Γιακουμάκης
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μιχάλης Γιακουμάκης

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;