Μουρελάτος Χρήστος

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Μακεδονίας, παραδίδω μαθήματα Μαθηματικών σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑ.Λ. καθώς και σε Φοιτητές σχολών (μαθήματα όπως στατιστική-SPSS, γραμμική άλγεβρα, λογισμός), στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Τιμές προσιτές: 6 ευρώ για μαθητές Δημοτικού, 7 ευρώ για μαθητές Γυμνασίου, 8 ευρώ για μαθητές Α Λυκείου 9 ευρώ για Β' και Γ' Λυκείου, γενικής παιδείας, 10 ευρώ για μαθηματικά προσανατολισμού Β' Λυκείου και 12 ευρώ, για μαθηματικά προσανατολισμού Γ' Λυκείου. Ειδικές τιμές σε γκρουπ. Για μαθήματα για μαθηματικούς διαγωνισμούς, παρακαλώ επικοινωνήστε.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Διδάσκω με βάση μεθόδους που αναλογούν, πάντα με σεβασμό στις ικανότητες του μαθητή: είτε φροντιστηριακά μαθήματα, είτε μαθήματα που στοχεύουν στην κατανόηση της θεωρίας, χωρίς να μπερδεύουν το μαθητή. Προσωπικές σημειώσεις για τα μαθήματα και διαγωνίσματα για την προσεκτική παρακολούθηση του μαθητή. Χρήση τεχνολογικών μέσων (εφαρμογές Geogebra, Mathematica, Microsoft Mathematics Tools) για τα μαθήματα της γεωμετρίας και της ανάλυσης για την γρηγορότερη και καλύτερη κατανόηση από τους μαθητές.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Τρίχρονη εμπειρία σε ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη με διάφορες περιπτώσεις μαθητών. Όλοι μου οι μαθητές πέτυχαν τους στόχους τους από προετοιμασία για Πανελλαδικές εξετάσεις και φοιτητές σε μαθήματα στατιστικής και γραμμικής άλγεβρας μέχρι και μαθήματα για σχολικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Μουρελάτος Χρήστος
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουρελάτος Χρήστος

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;