Μπορονικολός Γιάννης

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Αμερικής

Μαθήματα που παραδίδω: 

Απόφοιτος Αμερικανικού λυκείου του προγράμματος International Baccalaureate (Κολλέγιο Αθηνών) και Αμερικανικού πανεπιστημίου (Deree College - 3.0 CI) προσφέρει μαθήματα Αγγλικών για μαθητές όλων των ηλικιών/επιπέδων. Κατέχω το Proficiency του Michigan και έχω επίσης ζήσει 2 χρόνια στην Αγγλία μόνος μου, καθώς και οι σπουδές μου έγιναν όλες στην Αγγλική γλώσσα από την ηλικία των 15.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Γιατί έχω μια ειλικρινή αγάπη για την Αγγλική γλώσσα και για τη διδασκαλία. Μέσω της εκπαίδευσης μου σε Αγγλόφωνους οργανισμούς τα τελευταία 10 χρόνια έχω καταλήξει να έχω καλύτερο επίπεδο ομιλίας και συννενόησης στα Αγγλικά παρά στα Ελληνικά.

Επίσης, απολαμβάνω πάρα πολύ τη διδασκαλία και τη δυναμική μεταξύ καθηγητή-μαθητή. Πιστεύω πως είναι μια σχέση που περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από απλή μεταφορά γνώσης. Κοιτώντας πίσω στις δικές μου ακαδημαϊκές εμπειρίες βλέπω πως οι καθηγητές που με βοήθησαν περισσότερο ήταν εκείνοι που είχαν ένα προσωπικό ενδιαφέρον για εμένα και βλέπανε το ρόλο τους ως καθηγητές σαν ευθήνη και προνόμιο, και όχι σαν δουλειά. Αυτό είναι το είδος του καθηγητή που είμαι και εγώ.

Πιστεύω στην ανοιχτή επικοινωνία, στην σχέση καθηγητή-μαθητή και πιστεύω πως με τη σωστή καθοδήγηση οποιοσδήποτε μπορεί να επιτύχει.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Έχω δουλέψει ώς καθηγητής Αγγλικών και Γερμανικών σε αλυσίδα φροντιστηρίων στο παρελθόν, σε ηλικίες 10-14 και μέγεθος τάξεων από 8-12 παιδιά. Επίσης ήμουν υπεύθυνος για την παρουσίαση ομιλιτών κατά τα σεμινάρια "Business Week 2015: Export-Led Growth" του Deree College.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Μπορονικολός Γιάννης
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μπορονικολός Γιάννης

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;