Νίκος Χρυσικόπουλος

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Ευρώπης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Χαίρετε. Είμαι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας με άριστα απ’ το Queen Mary, University of London, και κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο στη Φιλοσοφία απ’ το UCL. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε όλες τις ηλικίες. Μπορώ να προετοιμάσω μαθητές για τα διπλώματα FCE, CAE, CPE, ECPE, IELTS και TOEFL. Επίσης μπορώ να προσφέρω ενισχυτικά μαθήματα σε φοιτητές της Αγγλικής Φιλολογίας. Η επαγγελματική μου εμπειρία αποτελείται από i) τέσσερα χρόνια παράδοσης ιδιαίτερων μαθημάτων Αγγλικών, και ii) εργασία ως δάσκαλος Αγγλικών ως Ξένης Γλώσσας σε ‘secondary’ σχολείο στο Λονδίνο.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

1) Μιλάω και γράφω άπταιστα την Αγγλική γλώσσα. Πέρα απ' την ολοκληρωμένη γνώση της δομής της γλώσσας, έχω την ικανότητα να μελετήσω, να χειριστώ και να διδάξω την Αγγλική γλώσσα και στο πιο περίπλοκο στάδιο της φιλολογίας. Έχοντας πτυχίο με άριστα στην Αγγλική Φιλολογία, έχω εντρυφήσει στα κείμενα της Αγγλικής γραμματείας, τον Αγγλικό πολιτισμό και τις διαφορετικές μορφές στις οποίες έχει γραφτεί η Αγγλική γλώσσα ως σήμερα.

2) Μέσω της διδακτικής μου εμπειρίας, έχω αναπτύξει τους τομείς της μεταδοτικότητας και της υπομονής.

3) Αναγνωρίζω την μεγάλη σημασία που έχει η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας στην σημερινή διεθνοποιημένη κοινωνία, κ' αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο στο έργο της διδασκαλίας των Αγγλικών.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

1) Τα τελευταία 4 χρόνια παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών
2) Έχω διδάξει Αγγλικά ως Ξένη Γλώσσα σε 'secondary' σχολείο στο Λονδίνο.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Πρόσθετα: 

  • Διδασκαλία σε group

Ονοματεπώνυμο: 

Νίκος Χρυσικόπουλος
Ιδιαίτερα Μαθήματα Νίκος Χρυσικόπουλος

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;