Νίκος Πάτας

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Ιδιαίτερα Μαθηματικών | Γυμνάσιο - Λυκειο

Καθηγητής Μαθηματικών με εμπειρία και αποδεδειγμένη επιτυχία στη διδασκαλία της επιστήμης των μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου/Λυκείου μέσα από μια διαδικασία δυναμικής αλληλεπίδρασης με στόχο την αποτελεσματική και ευχάριστη μάθηση.
Δυνατότητα προσαρμογής των διδακτικών μεθόδων αναλόγως των μαθησιακών δυνατοτήτων, μεταδοτικότητα και αφοσίωση στην επίτευξη μαθησιακών στόχων.
Ενίσχυση του εσωτερικού κινήτρου των μαθητών για εξέλιξη και δημιουργική μάθηση.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Βασική μου επιδίωξη είναι οι μαθητές να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Η επιστημονική τεχνογνωσία σε θέματα που σχετίζονται με τη διδασκαλία των μαθηματικών ώστε να γίνονται κατανοητά σε βάθος από όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό μαθητών, καθώς και η επάρκεια σε Μαθηματικά, Ιστορία και Φιλοσοφία των Μαθηματικών, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, διασφαλίζουν ότι η διδασκαλία των μαθηματικών είναι ολοκληρωμένη και αποτελεσματική. Με απλό τρόπο, με έμφαση στην κατανόηση της θεωρίας και εφαρμογή της στις ασκήσεις, ο μαθητής οδηγείται σταδιακά στην ανάπτυξη της μαθηματικής λογικής σκέψης, στην δημιουργία μαθηματικού υποβάθρου για να διεκδικήσει μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στην ενίσχυση της βαθμολογίας του, στην μείωση του άγχους των εξετάσεων ειδικά σε περιπτώσεις προαγωγής στην επόμενη τάξη αλλά και στην σύνδεση των μαθηματικών με την καθημερινότητα.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Γεννημένος το 1977, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Η πείρα μου μέσα από πολυετή δραστηριοποίηση ως καθηγητής ιδιαίτερων μαθημάτων, οι αρχές επικοινωνιακής διδασκαλίας, η προσαρμογή του εκπαιδευτικού υλικού στις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών και η προσήλωση στην αλληλεπιδραστική αμφίδρομη διαδικασία, αποτελούν πυλώνες της διδακτικής μου προσέγγισης.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Πρόσθετα: 

  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Νίκος Πάτας
Ιδιαίτερα Μαθήματα Νίκος Πάτας

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;