Νίκος Πεταλάς

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 50 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Μαθήματα που παραδίδω: 

ΑΡΧΕΣ Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), προετοιμασία Πανελλαδικών από οικονομολόγο καθηγητή με μεταπτυχιακό τίτλο, 20ετή διδακτική εμπειρία σε πολυάριθμα φροντιστήρια, άδεια διδασκαλίας, δημοσιεύσεις θεμάτων, πρωτότυπες σημειώσεις, μεθοδολογία και σύστημα. Παρέχεται μεθοδική και με σύστημα κάλυψη της ύλης, αποσαφήνιση προβληματικών εννοιών, συνεχή τεστ και προσομοιώσεις, ψυχολογική στήριξη, τεχνικές υψηλής απόδοσης στις εξετάσεις. Εγγυημένη επιτυχία για μαθητές με στόχους.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Λυκείου

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Προετοιμάζω παιδιά για το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας επί 20 έτη (σχεδόν από την εισαγωγή του μαθήματος των οικονομικών στις Πανελλαδικές). Έχω παρακολουθήσει την εξέλιξη των θεμάτων από την αρχή και γνωρίζω άριστα το πνεύμα της επιτροπής. Η πείρα μου επί τόσα χρόνια με έχει οδηγήσει στο να αναπτύξω και να τελειοποιήσω το σωστό σύστημα για να αποσαφηνιστεί η ύλη χωρίς περιττούς αυτοσχεδιασμούς και να αντιμετωπιστούν προβλήματα κατανόησης πριν καν δημιουργηθούν. Θεωρώ ότι παρέχω πλέον στους μαθητές μου ολοκληρωμένη καθοδήγηση σε όλα τα επίπεδα του μαθήματος (μεθοδολογία, τεχνικές, ψυχολογική στήριξη κ.α.) ώστε να μπορώ να εγγυηθώ ότι έχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τις εξετάσεις και την σίγουρη επιτυχία αν ακολουθήσουν τις οδηγίες μου. Έχω φτάσει μαθητές στο άριστα στις πανελλαδικές και τους έχω οδηγήσει στις πιο υψηλόβαθμες οικονομικές σχολές.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

20ετής διδακτική εμπειρία και τεράστια εξειδίκευση στη διδασκαλία και τα θέματα του μαθήματος Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Νίκος Πεταλάς
Ιδιαίτερα Μαθήματα Νίκος Πεταλάς

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;