Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπούκης Αριστείδης

Αθήνα, Αμπελόκηπους
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑ.ΜΑΚ. και Μεταπτυχιακός φοιτητής Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Διοίκησης Πάντειο Πανεπιστήμιο παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Αρχές Οικονομικής θεωρίας (Α.Ο.Θ) σε μαθητές Γ΄λυκείου. Διατίθεται οργανωμένο υλικό με σημειώσεις και τεστ.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αποτελεσματική προετοιμασία με επίκεντρο τη μοναδική προσωπικότητα του κάθε μαθητή για την όλο και καλύτερη αντίληψη και κατανόηση του μαθήματος.Εξοικειωμένος με ψηφιακές μεθόδους διδασκαλίας που διευκολύνουν τη μάθηση ενός ατόμου. Επιπλέον, παρέχονται εντατικά μαθήματα για κάλυψη κενών ή περισσότερης ύλης καθώς και εκπόνηση εργασιών. Στο τέλος παρέχεται και έξτρα υλικό μαθημάτων για τη καλύτερη ανάγνωση του μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πολυετή εμπερία στον ιδιωτικό τομέα και κυρίως σε θέματα οικονομικής ανάλυσης και ελέγχου. Εμπερία σε θέματα καθοδήγησης και συμβουλευτικής ατόμων για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα απο το κλάδο της εκπαίδευσης μέχρι και επιχειρηματικό επίπεδο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Συζητώντας και κάνοντας εποικοδομητικό διάλογο με ένα μαθητή μπορείς να διακρίνεις τις δυνατότητες του, τα πλεονεκτήματα του καθώς και τις αδυναμίες του ώστε να δουλέψεις μαζι του σωστά ώστε να εξελίσεται καθημερινά σε μια δυνατή και υγιής προσωπικότητα πρώτα για τον εαυτό του καθώς και για το περιβάλλον γύρω του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές