Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπεκιάρη Νέλλη

Αθήνα, Αμπελόκηποι
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διότι πιστεύω ακράδαντα ότι η εκπαίδευση των νέων χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Είναι δυο χαρακτηριστικά που θεωρώ ότι με διακρίνουν στην διδασκαλία. Είναι νομίζω, το μυστικό της επιτυχίας για την καλή αλληλεπίδραση με τους μαθητές, ώστε να υπάρχουν τα καλύτερα δυνατα αποτελέσματα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πολυετής εργασία σε φροντηστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη για τα παιδιά είναι αυτή που με οδήγησε στην επιλογή μου να ασχοληθώ με τη διδασκαλία. Κάτι που με εκφράζει είναι τα λόγια του μεγάλου δασκάλου Δ. Γληνού: "Ο παιδαγωγός είναι ο εραστής της ανθρώπινης τελειότητας που με αγάπη και πίστη βλέπει στις νέες ψυχές τη δυνατότητα μια καλύτερης ανθρωπότητας και θέτει ολόκληρο τον εαυτό του υπηρέτη της δημιουργίας της, βρίσκοντας σ αυτή του την ενέργεια τη βαθύτατη ικανοποίηση του είναι του." 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η συζήτηση με τους γονείς είναι το πρώτο μέτρο. Στη συνέχεια μέσα από τη διαδικασία της διδασκαλίας αντιλαμβάνομαι τις ιδιαίτερες ανάγκες και προσαρμόζω το μάθημα σε αυτές.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές