Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αργυρίου Δώρα

Αθηνα /Νεα Ιωνια
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ειμαι πτυχιουχος του Καποδιστριακου Πανεπιστημιου Αθηνων! Ασχολουμαι 6 χρονια με παιδια δημοτικου κυριως ! Αναλαμβανω την καθημερινη μελετη παιδιων δημοτικου και γυμνασιου ! Τα τελευταια 3 χρονια ασχολουμαι και με τις μαθησιακες δυσκολιες! Μετα απο 2 χρονια επιμορφωσης (480 ωρων θεωριας και πρακτικης ασκησης σε κεντρο λογοθεραπειας).Επισης κανω μαθηματα ιδιαιτερα στην ισπανικη γλωσσα !!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Θεωρω οτι ενας εκπαιδευτικος πρεπει να γινει προτυπο για το μαθητη του ! Η αγαπη και η υπομονη με κανουν να γινομαι αγαπητη στους μαθητες μου ! Αν μαθουμε στα παιδια πως να διαβαζουν ,η εκπαιδευση για αυτα θα ειναι αρκετα πιο ευκολη ! Πρεπει να ενθαρρυνουμε τα παιδια και να τα ωθουμε ..το καθενα ειναι ξεχωριστο και καλο σε κατι ! Εγω αυτο πραττω και τα παιδια βρισκουν τις δυνατοτητες τους ! Νομιζω οτι η υπομονη ειναι απο τα πιο βασικα χαρακτηριστικα που θα πρεπει να εχει ενας εκπαιδευτικος!!

Επαγγελματική Εμπειρία

Εχω κανει πρακτικη στο σχολειο"Ελληνικη παιδεια" στο Μαρουσι .Επιπροσθετως εχω κανει πρακτικη ασκηση σε λογοθεραπευτικο κεντρο στη Νεα Ιωνια ! 6 χρονια καθημερινα , με υπομονη και αγαπη ,προσπαθω να κανω την εκπαιδευση - "παιχνιδι" για τους αγαπημενους μου μαθητες!

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Απο αρκετα μικρη η διδασκαλια για μενα ηταν κατι που με εκανε να εκφραζομαι !τα παιδια για μενα ειναι ο καθρεφτης μου ! Με κανουν καλυτερο ανθρωπο! Τα διδασκω και με διδασκουν ! 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο καθε μαθητης ειναι διαφορετικος και ξεχωριστος ! Απο τα πρωτα μαθηματα  οι εκπαιδευτικες αναγκες ενος μαθητη ειναι ορατες ! Τις συζηταω με το μαθητη και σιγα σιγα προσπαθουμε να τις λυσουμε ,ωσπου να δω οτι εχει κατανοησει σε βαθος!

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές